Vraag & Antwoord

Offtopic Forum

Abonnementsproviders:Simpel.nl

Anoniem
Peter Vooges
4 antwoorden
 • Hallo mensen,
  Van de week wou ik een abonnement op mn GSM nemen. Ik gebruikte altijd pre-paid en een abonnement zou goedkoper zijn.
  Ik liet mijn oog vallen op Simpel.nl. En bekeek ook gelijk ff de ervaringen met die provider. HET IS BAGGER!!! Ze laten je te lang in de wacht staan, hebben soms geen verstand van problemen en hangen op als ze het niet weten, het bereik is bagger.
  http://www.consumentenbond.nl/forum/viewtopic.php?t=9718
  Duzzz, maar ff verder zoeken. Desnoods betaal ik een beetje meer voor een goede service en helpdesk.
  Groetenissen,
  Margreet.
 • Ik heb een abonnement bij simpel, al ruim twee jaar, nooit problemen mee gehad. Maar het is een prijsvechter, dus de helpdesk zal inderdaad wel bagger zijn. Heb deze nog niet nodig gehad. Ze maken (nog) gebruik van het kpn netwerk (wordt t-mobile), dus wat bedoel je precies met bereik?
 • Nou, er zijn verscheidene mensen die klagen over het feit dat zogauw ze bij wijze van spreken maar een stap verzetten met de telefoon, de verbinding wegvalt.
 • Mischien ligt dat wel aan hun eigen telefoon of waar ze zitten. Als je op het netwerk van KPN zit met Simpel dan heb je net zo goed bereik als alle andere KPN abonnees. Ik heb overigens voor twee personen Simyo afgesloten. Werkt prima is goedkoop en alles gaat in principe via internet. Wordt ook via het KPN netwerk gebeldt (Simyo is van KPN volgens mij). Wat ik vooral handig vindt is dat je veel kan instellen via internet en dat je je gesprekken kan zien via internet.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.