Vraag & Antwoord

Offtopic Forum

Vinylsingle registers

Anoniem
gerben
4 antwoorden
 • In de platenzaken hebben ze tussen de cd's e.d. van die witte plastic registers staan met de naam van de artiest er op. Iemand een idee waar die dingen verkrijgbaar zijn?

  Ik heb thuis nl. een koffer met vinylsingles en zou er graag overzicht in aanbrengen. Nu kan ik op 45toeren.nl wel witte bestellen, maar die zijn van 1mm dik karton.
 • Dat is lang geleden dat ik daar geweest ben in een platenzaak. Maar heb je het al aan de verkoper gevraagd? Misschien heeft die een antwoord, tenzij het van blauw\gele firma is, dan geef ik je weinig kans.
 • Zou je zelf niet zoiets kunnen maken van gekleurd perspex?
 • [quote:c190b9241b="Rob The Great"]Dat is lang geleden dat ik daar geweest ben in een platenzaak. Maar heb je het al aan de verkoper gevraagd? Misschien heeft die een antwoord, tenzij het van blauw\gele firma is, dan geef ik je weinig kans.[/quote:c190b9241b]

  Die blauw/gele firma heeft van die gele registers, maar in andere platenzaken c.q cd-winkels hebben ze witte. Ik heb nog niet gevraagd, maar kan er eens een mailtje aan wagen.

  [quote:c190b9241b="gerben"]
  Zou je zelf niet zoiets kunnen maken van gekleurd perspex?
  [/quote:c190b9241b]

  Perspex of kunstof had ik zelf ook aan gedacht, maar dat wordt mij te duur.

  Die registers zijn iets kleiner dan A4 papier. Bijv. Inkjetpapier A4 260gram Glans 50 vel kost 8 à 10 euro. 175 grams papier heb ik nog thuis liggen, maar dat is te dun.

  Ik heb een Canon Pixma MP250 waar de papierinvoer aan de achterzijde zit dus papier wordt niet gebogen als het er door gaat. Dus lijkt mij dat stevig A4 papier wel zou moeten kunnen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.