Vraag & Antwoord

Offtopic Forum

Kleine ergernissen

Anoniem
Margreet57
8 antwoorden
 • Hebben jullie dat ook?
  Na de diverse test, bladen en fora afgelopen te hebben besluit je een laptop aan te schaffen. De keuze is gevallen op merk X met windows 7, nvidia grafische kaart, i5 intel processor enz. Je hebt je aanschaf thuis en pakt vol verwachting de laptop uit. Je doet de klep open….en dan… zitten er van die stickers opgeplakt. Windows 7, nvidia, intel i5 en misschien nog wel wat andere. Alsof je niet meer weet wat je aangeschaft hebt.
  Nu kun je proberen die dingen te verwijderen, maar dat blijf je altijd zien.
  Ik snap die fabrikanten niet.. :evil:

  Ik moest het even kwijt.
 • Ik heb ze anders zonder enig probleem weggehaald en zie er niets meer van. :)
 • Waarschijlijk op een metaalachtige ondergrond, sony, hp? Ik heb een asus met een mat zwarte ondergrond. Ik had die van nvidia weggehaald. Ik zie het nog steeds. De andere maar laten zitten.

  Je ziet dit soort dingen ook wel vaak bij nieuwe auto's. Links,rechts,achterop..de sticker van de garage. Ik heb dit bij mijn laatste auto door de garage laten verwijderen. Ik zei, als ik reclame voor jullie maak,(60.000km per jaar) dan betalen jullie er maar voor.
 • Ik heb ook een Asus, en kon al die stickers ook zonder problemen verwijderen.

  Juist laten zitten levert later problemen op met vlekken.
 • Tja, daar heb ik zo mijn eigen mening over. Stel je moet um ooit es opnieuw installeren. Dan moet je toch zowiezo weten welke hardware er in zit. Dan vind ik die stickers wel handig.
 • weet je wat ik nog erger vind
  is al die mee geleverde software die al voor geinstalleerd is op je nieuwe pc
  vooral packard bell is daar een kei in
  ben er zeker een uur of meer mee bezich om alles te verwijderen [als dat al lukt]
 • En daarom installeer ik op het werk altijd Windows opnieuw, als we ergens een nieuwe PC neer moeten zetten. Zeker met een fatsoenlijke deployment server is dat kinderspel en ben je twee keer zo snel klaar, dan wanneer je eerst al die zooi handmatig moet verwijderen en daarna nog de kantoorsoftware moet installeren.
 • [quote:cbb4ac962a="vedion"]weet je wat ik nog erger vind
  is al die mee geleverde software die al voor geinstalleerd is op je nieuwe pc
  vooral packard bell is daar een kei in
  ben er zeker een uur of meer mee bezich om alles te verwijderen [als dat al lukt][/quote:cbb4ac962a]

  idd, daarom installeer ik Windows ook opnieuw zonder die rotzooi :P ben ik veel sneller klaar.  V.w.b. die stickers, die kan je met een föhn verwijderen en daarna met een microvezeldoekje en dat spul dat je gebruikt om een TV/monitor schoon te maken de sticker-achterblijvende-vlekken verwijderen !

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.