Vraag & Antwoord

Offtopic Forum

Amazon in Nederland

Anoniem
lodewijk1988
4 antwoorden
 • Ik had via amazon.fr een dvd willen bestellen, maar omdat in Nederland woon; wil amazon.fr niet aan mij leveren! Ik vind dit werkelijk te belachelijk voor woorden! Amazon, doet zaken binnen de EU, en dient zich om deze reden aan EU-regels te houden: indien ik in Putten woon, mag een winkel in Leiden mij toch ook niet weigeren omdat ik in Putten woon! Wat is dit toch voor onzin! :evil:
 • Verplaatst naar een passender forum en de titel aangepast. Hou het aub gezellig, we zitten niet op random rants te wachten hier.

  On topic: Geen enkele winkel is verplicht aan mensen te leveren als die winkel daar geen zin in heeft, mits ze het maar duidelijk ergens vermelden (bijv in de voorwaarden).
 • Er zijn ook veel Amerikaanse merk goederen die in Amerika goedkoop zijn maar in Nederland heel duur. Kijk maar eens naar speelgoed van Matel of Levi's spijkerbroeken.
  Geen enkele Amerikaanse winkel die iets van deze goederen aan een Europeaan levert. Kijk ook maar eens naar bijv een Kindle van ook Amazon, kan je in Engeland, Duitsland en Frankrijk kopen maar als je hem naar Nederland wil laten sturen moet je veel meer betalen omdat je een aparte procedure moet volgen (via International shipping). In Duitsland kost de goedkoopste Kindle 79 Euro en als je hem in Nederland koop kost hij in één keer ruim 100 Euro.
 • [quote:aee3936bb2="diquydiq"]Ik had via amazon.fr een dvd willen bestellen, maar omdat in Nederland woon; wil amazon.fr niet aan mij leveren! Ik vind dit werkelijk te belachelijk voor woorden! Amazon, doet zaken binnen de EU, en dient zich om deze reden aan EU-regels te houden: indien ik in Putten woon, mag een winkel in Leiden mij toch ook niet weigeren omdat ik in Putten woon! Wat is dit toch voor onzin! :evil:[/quote:aee3936bb2]
  Dvd,s en cd's ; kan je goedkoop bestellen op Play.com http://www.play.com/.
  Levering is gratis.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.