Vraag & Antwoord

Trashcan

[Maart 2004] Overigens

Anoniem
Alexander Online
16 antwoorden
 • [b:93305db715]Overigens[/b:93305db715]
  Geef hier uw mening over onze pagina met lezerspost. Zijn er dingen die u mist, of die u juist goed vindt? Laat het hier weten.
 • Ik vind al deze listings wel bijzonder irritant. Ik lees het blad niet, en zal dat ook niet gaan doen. Ik bezoek wel regelmatig het forum. Een verwijzing naar een feedback punt vind ik geen probleem. Maar tientallen forum posts, dat vind ik toch een beetje overdreven. Het is natuurlijk aan de redactie het forum te gebruiken zoals zij willen. Maar als men van gebruikers verlangt dat men het forum niet vervuilt, kan men toch op zijn minst zelf het goede voorbeeld geven.
 • [quote:59cdafd3bb="gerben"]Ik vind al deze listings wel bijzonder irritant. Ik lees het blad niet, en zal dat ook niet gaan doen. Ik bezoek wel regelmatig het forum. Een verwijzing naar een feedback punt vind ik geen probleem. Maar tientallen forum posts, dat vind ik toch een beetje overdreven. Het is natuurlijk aan de redactie het forum te gebruiken zoals zij willen. Maar als men van gebruikers verlangt dat men het forum niet vervuilt, kan men toch op zijn minst zelf het goede voorbeeld geven.[/quote:59cdafd3bb]

  mee eens, want waarschijnlijk zal na een tijdje alles hier door elkaar staan, omdat er waarschijnlijk tog wel een paar bump-posts zullen komen
 • Ik vind et opzich (wel als lezer) wel leuk, kun je je reactie op een artikel geven als je er wat op aan te merken hebt. Alleen ik denk wel dat het na verloop van tijd idd een beetje chaotisch word. Dan zou je na elke nieuwe uitgave een nieuwe forum pagina moeten starten ofzo, zodat niet alles doorelkaar heen loopt…..
 • Komen ze vanzelf wel achter
 • [quote:e657663a8a="Johnny321"]Komen ze vanzelf wel achter[/quote:e657663a8a] :lol: :lol: 8) Niet als ze hardleers zijn :wink:

  Maar ik weet niet of dit erg veel nut heeft, wat willen ze ermee bereiken?
 • Het lijkt me op zich best nuttig als je over bepaalde artikelen in de C´T in discussie kunt gaan.

  Als je de ct! niet leest heb je hier idd niet zo veel aan, maar ja, ik kom bijvoorbeeld ook nooit in het linux subforum, ik gebruik immers geen linux.
 • Ik ben ook niet geabbonneerd op C!T en koop hem alleen als ik er tegen aan loop.
  Dan kunnen ze beter voordat ze hier een topic over starten, een PDF bestand neerzetten, zodat "wij" erover kunnen oordelen.

  Ik weet dat je die kan downloaden (na betaling) vanaf de website van ComputerTotaal, maar dat zou dan voor ons (vaste forummers) gratis moeten zijn. :lol: :lol: :lol:

  Goed idee of niet?
 • [quote:b13daed0dc="spiderned"]Ik ben ook niet geabbonneerd op C!T en koop hem alleen als ik er tegen aan loop.
  Dan kunnen ze beter voordat ze hier een topic over starten, een PDF bestand neerzetten, zodat "wij" erover kunnen oordelen.

  Ik weet dat je die kan downloaden (na betaling) vanaf de website van ComputerTotaal, maar dat zou dan voor ons (vaste forummers) gratis moeten zijn. :lol: :lol: :lol:

  Goed idee of niet?[/quote:b13daed0dc]mm, alleen voor gebruikers die ongeveer 2678 posts heeft :lol:
  zoiets gaat dus echt nooit gebeuren, maarja, ik lees het blad regelmatig, maarja, financieel aan de grond, dus nu ff niet
  donaties zijn natuurlijk ALTIJD welkom
 • Ik lees het blad wel maar ben het toch ook eens met gerben.
  Een stuk of 18 draadjes waar geen deugdelijke openingspost in staat…

  [quote:e76fa23fc4="Rogier.mostert"]Geef hier uw mening over onze pagina met ……. Zijn er dingen die u mist, of die u juist goed vindt? Laat het hier weten. [/quote:e76fa23fc4]

  … is ietwat overdreven en nodigt ook niet echt uit om een reactie te geven en dat zal toch wel jullie doel zijn :wink:
 • [quote:9a4b29dea9="General X"][quote:9a4b29dea9="Johnny321"]Komen ze vanzelf wel achter[/quote:9a4b29dea9] :lol: :lol: 8) Niet als ze hardleers zijn :wink:

  Maar ik weet niet of dit erg veel nut heeft, wat willen ze ermee bereiken?[/quote:9a4b29dea9]
  De onderwerpen bieden een platform waarbij lezers rechtstreeks kunnen reageren op artikelen. Een onderverdeling naar verhaal vergemakkelijkt dit alleen maar. Onoverzichtelijk wordt het niet, want het reguleert zichzelf wel.
  Dat mensen dit niet snappen en het blad toch niet lezen snap ìk niet. Als je het blad niet leest, waarom klik je dan op 'Artikelen deze maand' :? Als het niets voor jou is, dan klik je er toch niet op? (zie het eerdere voorbeeld over Linux).
 • [quote:fd3e05ce08="NaMRorrIM"]Een stuk of 18 draadjes waar geen deugdelijke openingspost in staat…[/quote:fd3e05ce08]
  Het gaat om het artikel, niet om de beginpost. Ik zie dit probleem dus niet.
 • Ik bedoelde het eigelijk anders: Gaan de mensen van de redactie van C!T hier nouw echt kijken wat wij hier antwoorden? Waarschijnlijk reageert de topic starter niet eens hier, wat een "discusie" wordt het dan :roll:
 • Hoe gaat dat dan? Wordt na een maand alle topics er weer uitgetrapt (leuk werk voor een mod :P )
 • [quote:828795a975="Alexander Online"]Hoe gaat dat dan? Wordt na een maand alle topics er weer uitgetrapt (leuk werk voor een mod :P )[/quote:828795a975]

  Je kan moeilijk alles gaan verwijderen,het forum heeft een naslagfunctie. Je zou er hoogstens een slotje op kunnen zetten.
 • Kijk eens in de nieuwe C!T op blz 9 onderaan…. Staat een plaatje van hoe dit sub-forum eruit zouw zien, met een rankschikking van ook nog Eerder verschene artikelen en Artikelen deze maand…. :roll: :roll:
  Opmerking 1 over het blad dus al.

  Ik ga nu verder lezen :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.