Vraag & Antwoord

Trashcan

[Maart 2004] Rubriek Software

Anoniem
pepnoord
12 antwoorden
 • Geef hier uw mening over de rubriek Software. Zijn er dingen die u mist, of die u juist goed vindt? Laat het hier weten.
 • Naar aanleiding van het Artikel over DVDXCopy Platinum, waar instond dat OOK beveiligde DVD's gebackuped konden worden, heb ik het aangeschaft. Zoals in het artikel stond "Prijzig maar backuped ook beveiligde DVD's".

  Bij de eerste de beste DVD kwam ik erachter dat het NIET het geval is. CSS beveiligde DVD's worden NIET benaderd!!!

  Lekker, $ 150 lichter voor de kat zun ballen!

  Txs voor het advies COMPUTERTOTAAL

  Michael
 • Vervelend. Heb je hier al gekeken, men heeft het over soms optredende CSS problemen die een oude driver nodig hebben, de link om die te downloaden staat er ook.

  Welke film is het trouwens? Is het een bekend moeilijk geval? Ik ken het programma verder niet maar probeer anders een mailtje naar de auteur van de recensie via voornaam.achternaam@computertotaal.nl.

  mvrgroet Edmond
 • Kan me vergissen, maar volgens mij kon dat programma eerst inderdaad met beveiligde cd's werken. Na een rechtzaak in de VS kortgeleden moesten ze hun programma aanpassen om dat onmogelijk te maken.
 • Dit programma kon inderdaad ook met beveiligde dvd's overweg.
  Tot afgelopen vrijdag dan,elke update die na 12 uur gedaan is werkt er echter niet meer mee.
  Dus voor mensen die dit produkt net hebben aangeschaft;NIET updaten.

  greetz.
 • Ik heb mijn mailtje even opgezocht,maar ik zat er een beetje naast;

  Dear 321 Studios Customer:

  Although 321 Studios will appeal the recent court decision and injunction preventing us from including a ripper in our DVD X Copy backup series of products, we will comply with the court order and stop selling DVD X Copy in its current format by Thursday February 26, 2004 at 11:59pm Central Time.

  After this time, we'll update our FTP/download servers with our new, Ripper-Free versions of DVD X Copy.

  We encourage you to download the latest update to your current version of the software BEFORE Thursday night by logging in at http://www.dvdxcopy.com with your License ID and Password. Please be patient. Our download servers are VERY BUSY right now!

  Thank you for your ongoing support,


  Hopende op wat meer duidelijkheid.

  greetz.
 • Beeetje naast maar de strekking is wel dezelfde. Men heeft een nieuwe versie gepost en die doet het niet meer want op court order heeft men de ripper eruit moeten halen.

  Kun je het pakket nu nog wel gebruiken op een alternatieve manier, met een andere ripper erbij bijvoorbeeld?

  mvrgroet Edmond
 • Edmond,

  Ik heb die "oude" driver geinstalled maar zonder het gewenste resultaat.

  Is er mischien ergens een link naar de laatste versie die het nog wel deed?

  Tis in ieder geval mooi K! met peren. :cry:

  Michael
 • OPgelost,

  Ik heb een oudere versie [4.0.3.8] te pakken gekregen, daaroverheen de oudere driver geinstalled en voila.

  joepie!! :D

  Toedels

  Michael
 • Top! En niets illegaals aan volgens mij.

  mvrgroet Edmond
 • Op het moment dat wij de software getest hebben was er niets over het verwijderen van de ripper bekend. Dat neemt niet weg dat het een vervelende ontwikkeling is. Wij hebben navraag gedaan bij de leverancier. Bij deze de reactie van Ronald Bosch van CTI Trading BV (de leverancier van 321 Studios in Nederland):

  —–

  Wij hebben het getest en zijn inderdaad tot de conclusie gekomen dat de 'nieuwe' versie geen CSS-gecodeerde schijven kan kopieren, het is wel zo dat de 'nieuwe' versie de 'oude' versie laat staan dus het is niet zo dat je in een keer met een waardeloos product zit, sterker nog je hebt ineens twee versie's van DVDXCOPY op je schijf staan, de nieuwe versie is zelfs nu ook Nederlands. M.a.w. er is totaal niets veranderd, voor lezers die bang zijn dat ze illegaal bezig zijn kunnen wij heel kort zijn, rechtspraak die in de US wordt gedaan is niet op Nederland van toepassing sterker nog een Nederlandse rechter zou waarschijnlijk een andere mening hebben kijk bijv. maar naar de Nederlandse rechtspraak in de zaak tegen Kazaa. Ook is het zo dat 321studio in beroep is gegaan tegen de uitspraak en volgens ons terecht, het moet immers mogelijk blijven om je duur aangeschafte DVD's te backuppen zolang je geen nieuw exemplaar krijgt als je er een beschadigd. Het een en ander is ook na te lezen op www.dvdxcopy.com en www.protectfairuse.org

  Het is wel zo dat de oude versie, zodra de voorraden op zijn niet meer bestelbaar is, dus haast is geboden voor diegene die dit stukje unieke software nog willen aanschaffen.
 • Zie ook Webwereld vandaag.

  groetjes Ed

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.