Vraag & Antwoord

Trashcan

[ April 2004 ] Voorwoord

Anoniem
Safihre
1 antwoord
 • [b:ae3baf2db7]Breedband[/b:ae3baf2db7]

  Breedband heeft de toekomst! Een open deur, maar o zo waar. Het begon een aantal jaren geleden met kabel, maar ADSL is de afgelopen twee jaar de katalysator geweest van een snelle introductie van breedband in Nederland. Zoals wel vaker bij nieuwe technologieën blijft het aanbod aan content nog behoorlijk achter bij de mogelijkheden. Maar dat zal de komende periode ook weer razendsnel veranderen, dat is wel zeker. Steeds meer partijen zien de creatieve en commerciële mogelijkheden van breedband. De capaciteit en de content zullen elkaar opstuwen, waardoor de prijzen dalen. U als consument plukt daar de vruchten van.
  In dit nummer gaan we dieper en breder in op het onderwerp. We kijken bijvoorbeeld naar het aanbod van breedbandaanbiedingen, mogelijkheden om uw internetverbinding te versnellen en de kracht van Usenet. Ook als u nog met een modem in de weer bent, zijn deze verhalen beslist het lezen waard, al was het maar omdat u dan weet wat er mogelijk is en wat u eventueel mist.

  Dit is het laatste nummer waaraan adjunct-hoofdredacteur Rogier Mostert heeft meegewerkt. Rogier is als hoofdredacteur van een ICT-titel bij een andere uitgeverij aan de slag gegaan. Ik wens hem namens de gehele redactie veel succes in zijn nieuwe baan!

  [b:ae3baf2db7]Eric Verweij
  Hoofdredacteur[/b:ae3baf2db7]

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.