Vraag & Antwoord

Trashcan

[juni 2004] Meer Outlook, minder Microsoft

Anoniem
Noortje
9 antwoorden
 • Net als Word en Excel is Outlook op bijna iedere computer geïnstalleerd. Steeds meer gebruikers verkiezen het programma boven zijn broertje Outlook Express vanwege zijn leuke extra's, bijvoorbeeld de agenda en de mogelijkheid contactgegevens bij te houden. Wij zochten de beste add-ins voor Outlook, zoals handige uitbreidingen en oplossingen voor hardnekkige Outlook-problemen.

  Bijbehorende links:

  Attachment Options
  Attachment Save
  Attachment Zip Compressor
  Attachment Processor
  File Fetch
  File Sent Automatically
  Always BCC
  Auto Print
  Autofill BCC
  IncrediMail for Outlook
  Quick Text Hotkeys
  Random Quote Insert
  Reply To All Monitor
  Anagram
  Appointments by E-mail
  Duplicate Contacts
  Duplicate Remover
  Outlook Backup
  Public SyncTool
  OutlookSync
  Qsynchronization
  Reservekopie van Persoonlijke Mappen
 • Ik begrijp dat gekat op Incredimail niet erg. Niet alleen bij Computer!Totaal maar overal op het Internet. Het wordt overal afgedaan als adware, en vaak als spyware. Het is noch het een, noch het ander.
  De gratis versie plaatst een link onder elk bericht, maar dat noem ik geen adware. De betaalde versie is noch adware, noch spyware.
  Je vind het programma leuk of niet. Dat is aan ieder voor zich, maar om het als "adware" af te doen en dan 0 sterren te geven vind ik erg ongenuanceerd.
  Bovendien is (bij mijn weten) Incredimail de enige e-mail client die Hotmail als een POP-account benadert. Incredimail haalt er je e-mail op en wist vervolgens de opgehaalde. Dat is heel wat anders dan dat akelige "synchronisren" van Outlook Express, dat eindeloos duurt en meestal foutmeldingen geeft, waardoor je alsnog naar de (reklame)site van Hotmail moet gaan.
  Heren van de redactie, ik zou zeggen kijk nog eens naar Incredimail. Persoonlijk prefereer ik de stand-alone client. De Outlook ad-in ken ik niet. Incredimail zegt echter daty de functionaliteit gelijk is.
  Rene Hasekamp
 • Los van de bespreking in Computer!Totaal, ik denk dat men niet zo positief over Incredimail is omdat mensen die het gebruiken hun email 'opleuken' met allerlei tierelantijntjes. Achtergrondjes, hulsttakjes om de tekst heen en andere ellende. Ik hou daar niet van, het maakt het lezen van de tekst lastiger en maakt de emails onnodiger groter.
 • [quote:6a6ed51634]Bovendien is (bij mijn weten) Incredimail de enige e-mail client die Hotmail als een POP-account benadert.[/quote:6a6ed51634]

  Zelf gebruik ik mr postman. Dit is een soort mailserver die je hotmail ook in POP veranderd. HEt werkt hier goed in combinatie met Mozilla Thunderbird… wel een nadeel van het programma: berichten worden wel als gelezen gemarkteerd, maar niet van de hotmail server verwijderd (wat wel bij outlouk express gebeurde). Dit moet je dus nog wel eens in de zoveel dagen doen…
  mr postman is gratis, en op mijn speurtocht naar zon progje kwam ik ook nog een shareware programma tegen dat ongeveer hetzelfde werkt: hotmail popper. Deze heb ik eigenlijk nog niet geprobeerd…

  link naar mr postman: http://mrpostman.sourceforge.net/
  link naar hotmail popper: http://www.boolean.ca/hotpop/

  misschien een keer leuk om deze programmaatjes de volgende keer in de C!T te zetten bij freeware kort en shareware kort?? Jeroen, zou jij deze 2 progs aan de software redacteur(en) door kunnen geven??
 • "De softwareredacteur" leest dit Forum zelf ook hoor, al sinds dag 1 van het Forum ;)

  Maar volgens mij is een mailserver geen add-in voor Outlook, al ga ik ze vanavond zeker bekijken.

  mvrgroet Edmond
 • [quote:d50b947971="renehasekamp"]Heren van de redactie, ik zou zeggen kijk nog eens naar Incredimail. Persoonlijk prefereer ik de stand-alone client. De Outlook ad-in ken ik niet. Incredimail zegt echter daty de functionaliteit gelijk is.[/quote:d50b947971]

  Misschien moet je het nog even herlezen, ik heb geen kritiek op het programma Incredimail. Ik heb alleen op 5 testpcs geprobeerd hun Outlook-addin aan de praat te krijgen en nergens met succes. Het werkte gewoon niet en dat is volgens mij ook logisch, de in de kadertekst genoemde DLL werd namelijk op geen enkele pc geinstalleerd. Alle mailtjes daarna aan Incredimail bleven onbeantwoord. En ook José Pauty, van de redactie, kreeg geen antwoord.

  Kortom, de kritiek betrof slechts (passend in het kader van dit artikel) de niet werkende Outlook add-in. En als iets op 5 systemen niet werkt, dan is 0 sterren in mijn beleving wel terecht.

  mvrgroet Edmond
 • he Paul , heb je geen corrupte installatiefile gebruikt. Ik heb zelf een keer die add in voor Outlook op meerdere pc's hier in het netwerk geinstalleerd………..zonder problemen.
  Als jij nu klaarblijkelijk op 5 pc's niet met succes weet te installeren denk ik dat de file corrupt is……..tja en als je al meerdere bestanden geprobeerd hebt omdat de eerste corrupt was o.i.d………dan weet ik het ook niet meer.
  Voor de rest…..het is wel een aardig proggel maar niet meer dan dat……:-)
 • [quote:bf8e8377cd="HaDa"]he Paul[/quote:bf8e8377cd]

  ???

  Zover je mij bedoelt, nee. Ik heb het bestand meerdere malen gedownload en José Pauty van de redactie haalde er ook geen resultaat mee, kreeg em ook niet geinstalleerd. Kan zijn dat men zelf een corrupte versie op de servers had staan, heeft staan, vandaar ook onze mails aan hen. Maar never nooit een reactie gehad dus.

  groetjes Edmond
 • Edmond,

  Excusez moi. Ik denk dat het misschien wel een beetje aan het tijdstip ligt.


  Hans

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.