Vraag & Antwoord

Trashcan

[juli/aug 2004] Netwerken

Anoniem
None
5 antwoorden
 • Geef hier uw mening of stel uw vragen over deze rubriek.
 • op advies van de computertotaal (best koop) heb ik deze draadloze router met adsl modem gekocht.
  Helaas kan iedereen via mijn sweex op internet, bijv macfiltering is niet mogelijk ook sweex helpdesk heeft er niet zoveel verstand van.
  Router loopt vast als ik encryptie toe wil passen.
  ook naar 10 minuten onder water en tegen de muur nog steeds niets mogelijk help !!!!!!!! wie kent deze router en wil mij tips geven hoe nu verder……………bij geen reactie is hij te koop.
 • Is het een beste koop in dit nummer? Volgens mij niet. Dus dan zou je deze vraag niet hier maar in de rubriek Netwerken moeten stellen. Vermeld er duidelijk bij wat voor type en merk je hebt, hoe je breedband internet werkt en wat precies het probleem is dat je hebt.

  Stuur anders een e-mail aan de auteur van het artikel, de test, namen staan bij de publicaties en e-mail is altijd <voornaam>.<achternaam>@computertotaal.nl

  mvrgroet Edmond
 • :-? Hallo ik wou even reageren op het artikel voor het delen van het internet met een USB modem deze routers zij eigenlijk niet nodig voor en goede €30 koop je een sitecom router en je kunt zo een tweede of derde computer gebruik laten maken van het internet.
  Ik heb deze configuratie namelijk thuis staan en het werkt perfect, ik kan met alle drie systemen tegelijk op het net.
  Dus zijn deze routers dan niet zonde van het geld.?

  Met vriendelijke Groeten

  Pc Master
 • PC Master > maar met een beoordeling van twee bollen zegt de auteur toch feitelijk ook dat het geldverspilling is?

  Er staat zelfs, en ik citeer: "Het is ons niet helemaal duidelijk voor wie de leveranciers de usb-routers op de markt brengen." En: "Een vergelijkbaar product mét geïntegreerd adsl-modem koopt u nu voor ongeveer 60 euro, en dan kunt u uw usb-modem aan een museum schenken."

  Lijkt me duidelijk.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.