Vraag & Antwoord

Trashcan

[sept 2004] Hardware

Anoniem
ThaOdie
9 antwoorden
 • [quote:9ec34da33a="Jeroen de Jager"]Dat ligt niet aan jou. De bespreking van die koptelefoon is op het laatste moment verschoven naar nummer 10. Daar staat hij wel in. We zijn alleen vergeten om het intro aan te passen… :oops:[/quote:9ec34da33a]
  Oké, dankuwel, hoef ik me ook niet meer schuldig en dom te voelen dat ik hem niet kon vinden. Bedankt nogmaals. :)
 • Grinnik, haastige spoed…

  Maar er is laatst toch al een test geweest van 5.1 koptelefoons? Of heb ik die op internet gelezen. Indien zo, ze waren geen van allen goed, maximaal redelijk (wat ik me er van herinner).
 • Geef hier uw mening over de rubriek Hardware.

  Bijbehorende links:

  EQP
  Plextor
  Samsung
  Philips
  Panasonic
  Gigabyte
  Apacer
  Iomega
 • [quote:aad484248f="Computer!Totaal"]Deze maand staat in het teken van innovatie. Het meest in het oog springende product is de Iomega REV, een verwisselbare harde schijf, die wel tot opvolger van de tapestreamers kunnen bombarderen. [b:aad484248f]Daarnaast hebben we een 5.1 hoofdtelefoon waar we niet zo kapot van zijn,[/b:aad484248f] maar we beginnen met een grafische kaart van S3. Het ziet ernaar uit dat ATI en nVidia eindelijk weer eens wat serieuze concurrentie krijgen.[/quote:aad484248f]Waar staat dat? Ik heb niets kunnen vinden over een 5.1 hoofdtelefoon. Aangezien dat vast aan mij zal liggen, kunnen jullie mij een paginanummer doorgeven? :oops:
 • Dat ligt niet aan jou. De bespreking van die koptelefoon is op het laatste moment verschoven naar nummer 10. Daar staat hij wel in. We zijn alleen vergeten om het intro aan te passen… :oops:
 • waneer komt die radeon x800 vs geforce 6800 test nou.. dat al een paar maandjes gelede beloofd werd in het blad?? "als we hem in handen hebben dan hoort u van ons" in dit forum weten we het nu wel eerlijk gezegt maar voor de mensen die geen internet hebben en niet van dit forum af weten die zitten ook te wachten op wat de geforce nou kan.. :roll:
 • [quote:786a1bfeb4="ThaOdie"]waneer komt die radeon x800 vs geforce 6800 test nou.. dat al een paar maandjes gelede beloofd werd in het blad?? "als we hem in handen hebben dan hoort u van ons" in dit forum weten we het nu wel eerlijk gezegt maar voor de mensen die geen internet hebben en niet van dit forum af weten die zitten ook te wachten op wat de geforce nou kan.. :roll:[/quote:786a1bfeb4]

  In het volgende nummer (Oktober nummer), ik ben de auteur van die test 8)
 • hoe staat het met je artikel?? :roll: 8)
 • In de test van de 6800 stond als nadeeldat de koeler zwaar en veel geluid maakt, maar die koeler is helemaal niet zwaar volgens mij en geluid valt toch ook mee?
  En er stond iets dat hij 450 watt nodig heeft maar dat is alleen als je overklokt

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.