Vraag & Antwoord

Trashcan

[okt 2004] De eerste 5 PCI Express Grafische kaarten

Anoniem
None
6 antwoorden
 • De eerste grafische kaarten die gebruik maken van PCI Express komen langzaamaan op de markt. Wij wisten de hand te leggen op de eerste vijf modellen en onderwierpen deze aan diverse tests. Reageer hier op dit artikel.

  Relevante links:
  www.sapphiretech.com
  www.msi-computer.nl
  http://nl.giga-byte.com
 • Zou graag willen weten welke procesor jullie hebben gebruikt om een beetje te kunne vergelijken met andere tests/systemen/mijn systeem.

  Kon ik zover niet vinden in artikel.

  EDIT: Sorry al gevonden, lag papiertje overheen met leerwerk :oops: :oops:

  EDIT 2: Kep wel andere vraag: Hoe benchmark ik met UT2004? Dat kon in UT2003 ook met de demo versie, nu niet meer?

  Ik speel de demo erg vaak online maar in de map benchmark staan alleen maar 4 mappen met in elk een bestand genaamd DO_NOT_DELETE.ME ….
 • Je moet de laatste patch downloaden van UT2004, voor het benchmarken van videokaarten voor Computer! totaal gebruik ik overigens Bench'em'all.
  Met dit programma kan ik diverse games testen waaronder UT2004.
 • [quote:5466777c20="Red Dragon"]Je moet de laatste patch downloaden van UT2004, voor het benchmarken van videokaarten voor Computer! totaal gebruik ik overigens Bench'em'all.
  Met dit programma kan ik diverse games testen waaronder UT2004.[/quote:5466777c20]Kep de laatste demo (wel te verstaan) v3334. Moest anders kon je niet online.
  Bench'em'all draait ze allemaal?
 • Ik heb het programma gekocht omdat ik het nodig heb voor het testen van de videokaarten maar er is ook een shareware versie die 30 dagen werkt: http://www.benchemall.com/

  Je kan in het games forum wel vragen hoe je UT2004 benchmarked vanuit UT2004 zelf.

  de zware Primeval map die ik in het Artikel heb gebruikt is hier te downloaden http://www.3dcenter.de/downloads/ut2004-primeval.php
 • [quote:f6523baffc="Red Dragon"]
  de zware Primeval map die ik in het Artikel heb gebruikt is hier te downloaden http://www.3dcenter.de/downloads/ut2004-primeval.php[/quote:f6523baffc]Zit al in de nieuwe UT2004 demo, voor Onslaught. Zal wel even in games forum posten.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.