Vraag & Antwoord

Trashcan

[okt 2004] Software

Anoniem
Edmond Varwijk
6 antwoorden
 • Ik vind het maar niks, dat artikel over DidHeReadIt ofzo. Aan dit soort privacy inbreuk zou geen aandacht besteed moeten worden. Ook niet zo'n goed idee om anderen op het idee te brengen. :roll:
  En bij de nadelen wordt vernoemd dat het makkelijk te belemmeren is door HTML uit te schakelen. Dit vind ik toch echt een voordeel.
 • Maar wel goed dat we het nu weten en er iets aan kunnen doen…
 • Leuk te horen… ik heb zelf een webcam in de achtertuin. IEMAND BELANG BIJ EEN VERSIE VAN VIDEOTHUMB DIE DE SNAPSHOTS NAAR EEN SERVER KAN UPLOADEN???? Ik heb mijn achtertuin op mijn Nokia, anytime anywhere!!
 • De rubriek Software met de nieuwste en opvallendste hardware.
  Wat vond u deze maand van Software?

  Relevante links:
  www.corel.com
  www.interdata.nl
  www.imagerecall.com
  www.sadhusystems.com
  www.xdccatcher.com
  www.relsoftware.com
  www.logical-magic.com
  www.engin.nl
  www.ntsend.freeserve.co.uk
  www.didtheyreadit.com
  www.msgtag.com
 • Hoi,

  Ik vind die videothumb erg handig. Ik heb mijn camera gericht op het tuinpad. Ik kan nu onder het computeren (met de luxaflex dicht) kijken wie er aan komt…en al dan niet op de deurbel reageren!

  Heb ook de andere programma's op sadhusystems bekeken. Lijken me erg nuttig.

  Goeie recensie dus, computertotaal!
 • Bedankt voor jullie artikel over VideoThumb2. Het programma was al een veel groter success dan ik had gedacht, maar mede dankzij jullie artikel loopt het nu ook in Nederland storm!
  Voor de duidelijkheid: VideoThumb heeft zelf nog GEEN ondersteuning voor geluid, ivm de vele vragen over tv kijken met VideoThumb. Schakel zelf het betreffende kanaal in uw volumeregeling in om geluid te krijgen. Er wordt aan een versie met geluid gewerkt.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.