Vraag & Antwoord

Trashcan

[okt 2004] Online videodiensten

Anoniem
None
5 antwoorden
 • Wie nog steeds heen en weer rent naar een videotheek, loopt hopeloos achter. In dit artikel leest u hoe u via het internet volkomen legaal films en tv kunt kijken zonder dat u het huis nog uit hoeft.
  Reageer hier op dit artikel.

  Relevante links:
  www.moviemile.nl
  www.dvdperpost.nl
  www.interdvd.nl
  www.emmys.nl
  http://portal.omroep.nl/uitzendinggemist
  www.maxx-xs.nl
  www.winamp.com
 • Misschien een flauwe opmerking, maar in het artikel geven jullie aan dat video on demand nog in de kinderschoenen staat, gelet op het huidige aanbod. En dat recente films +/- een jaar later pas als stream/download verschijnen. Dus "Wie nog steeds heen en weer rent naar een videotheek, loopt hopeloos achter." lijkt me iets te hoog gegrepen en strookt niet met jullie eigen conclusie.

  CB
 • [quote:399281bf62="Redactie Computer!Totaal"]Wie nog steeds heen en weer rent naar een videotheek, loopt hopeloos achter. In dit artikel leest u hoe u via het internet volkomen legaal films en tv kunt kijken zonder dat u het huis nog uit hoeft. [/quote:399281bf62]Alsof je beter online films kunt kijken dan naar de videotheek te gaan. :-?
  Met een kwaliteit van WMV9@300kbps kun je toch beter naar de videotheek gaan om een DVD te halen…
 • Volgens mij zien jullie wat over het hoofd. Streaming is inderdaad nog niet echt geweldig, maar bij downloaden heb je het bandbreedte probleem niet meer (of in elk geval minder - bij erg lage bandbreedte duurt het alleen wat langer voor je de film binnen hebt).

  Bovendien laten we in het zelfde artikel ook zien hoe je online films kunt huren. Die worden dan thuisbezorgd. Dergelijke videotheken hebben bovendien een enorm aanbod, groter dan die van de meeste 'echte' videotheken. Dus waarom zou je dan nog naar de videotheek gaan? Toch?
 • Waarom naar de videotheek gaan?
  -Nou, als je via internet besteld kun je 'em op z'n snelst pas de volgende dag kijken, afhankelijk van de bezorging per post (kan dus ook een dag later zijn).
  -Downloaden duurt toch wel een paar uurtjes.
  -Als ik nu op dit moment zin heb een film te kijken, ga ik naar de videotheek, pak de film en kan ik 'em meteen afspelen.

  Wat betreft het assortiment kan het wel handig zijn, maar ik ben dat probleem zelf nog nooit tegengekomen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.