Vraag & Antwoord

Trashcan

[jan 2005] Gamegear!

Anoniem
Orcer
3 antwoorden
 • Kersttest: muizen, stuurtjes, joysticks en gamepads
  Games vergen tegenwoordig veel van een pc. Een stevige grafische kaart is wel het minste, maar wat kunt u nog meer doen om het spelplezier te verhogen? Wij doken in het aanbod van gamepads, joysticks en ander stuurgerei, en brachten een scheiding aan tussen wat wel en niet zijn geld waard is.
 • weer zo'n nutteloos artikel waar je helemaal niets aan hebt, er wordt geen goede uitleg gegeven van de verschillende controllers, en de uitleg die gegeven wordt is erg minimaal.

  ook geven ze aan dat bv die logitec joysticks goed zijn, terwijl zo'n 2/3 van de joysticks na enige tijd problemen beginnen te geven.

  Ook de opmerking dat je eigenlijk helemaal niets aan die dingen zoals de Belkin nostromo speedpad n52 hebt blijkt maar weer eens dat er totaal niet naar gekeken of mee gespeeld is..

  Ik heb zelf behoorlijk wat verschillende game devices en kan dus werkelijk zeggen dat het artikel helemaal niets meer zegt waar je ook maar iets aan hebt..

  Hopelijk dat een volgende keer eens een betere beschrijving komt en ook dat er dan eens netjes de verschillende devices (merken) op een rijtje gezet worden, het zijn er tegenwoordig namelijk nog maar heel erg weinig.

  Maarja, dat hoop ik eigenlijk na het lezen van veel artikelen (vaak slechte reviews die nergens op slaan of zomaar uit de duim lijken gezogen te zijn)
 • Ik heb even een opmerking/vraag over 1 van de muizen die jullie getest hebben. Het gaat hier om de Logitech MX510. Het minpunt wat bij deze muis staat is dat de knoppen snel slijten.
  Nou zit ik me af te vragen of jullie de diverse muizen een aantal maanden gebruikt hebben voordat er een review over werd geschreven? En alsnog vind ik het dan raar ik heb deze muis een paar maanden nu maar ik kan geen slijtage aan de knoppen vinden.

  Ben benieuwd wat jullie reactie hierop is :)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.