Vraag & Antwoord

Trashcan

[jan 2005] Mail

Anoniem
Edmond Varwijk
3 antwoorden
 • Geef hier uw mening over de rubriek Mail. Wat is er goed, hoe mag het anders?
 • Ongelovelijk; op dit forum werd de kwaliteit van het artikel van december genaamd ´dual layer DVD-branders, alle modellen getest' [i:140e7fbce5]terecht[/i:140e7fbce5] ernstig in twijfel getrokken (zonder dat de auteur van het artikel erop reageerde!) en nu wordt in het januari-nummer in de rubriek [i:140e7fbce5]mail[/i:140e7fbce5] ditzelfde artikel nog eens onvoorwaardelijk verdedigd!

  De mailer, Gert-Jan Schoenmakers, vraagt duidelijk naar de [u:140e7fbce5]beste[/u:140e7fbce5] brander, niet naar de [u:140e7fbce5]snelste[/u:140e7fbce5]! De test van het decembernummer is gewoon een ordinaire snelheidstest wat een uiterst beperkt beeld geeft van wat nu de [u:140e7fbce5]beste[/u:140e7fbce5] brander zou zijn. Andere beperkingen van deze test komen ruimschoots in dit topic aan bod.

  En dan het uitstekende artikel van Anandtech afdoen omdat het een 'ideale laboratorium-omstandigheden' test zou zijn is ook bijzonder gemakzuchtig, hebben jullie wel eens de test-opzet van deze test gelezen? Dan zouden jullie gezien hebben dat die niet eens zoveel verschilt met wat jullie voor ogen hadden, afgezien van het feit dat zij zich natuurlijk op een Amerikaanse doelgroep richten en dat ze, tja klein detail: [u:140e7fbce5][b:140e7fbce5]hebben gekeken naar de brandkwaliteit!!![/u:140e7fbce5][/b:140e7fbce5].

  Het spijt me dat ik zo negatief reageer, ik kan het me best voorstellen dan er een keer een matige test verschijnt in jullie blad, maar dat er a) niet wordt gereageerd op het daarvoor bedoelde topic en b) er een dergelijk flauwe 'verdediging' in het volgende blad verschijnt vind ik toch erg benedenmaats. Na de achteruitgang van de consumentenbond vrees ik dat een volgend gewaardeerd blad ernstige steken begint te laten vallen… :cry:
 • [quote:c2d67fbfd5="Baxcorp"]Ongelovelijk; op dit forum werd de kwaliteit van het artikel van december genaamd ´dual layer DVD-branders, alle modellen getest' [i:c2d67fbfd5]terecht[/i:c2d67fbfd5] ernstig in twijfel getrokken (zonder dat de auteur van het artikel erop reageerde!) en nu wordt in het januari-nummer in de rubriek [i:c2d67fbfd5]mail[/i:c2d67fbfd5] ditzelfde artikel nog eens onvoorwaardelijk verdedigd!

  De mailer, Gert-Jan Schoenmakers, vraagt duidelijk naar de [u:c2d67fbfd5]beste[/u:c2d67fbfd5] brander, niet naar de [u:c2d67fbfd5]snelste[/u:c2d67fbfd5]! De test van het decembernummer is gewoon een ordinaire snelheidstest wat een uiterst beperkt beeld geeft van wat nu de [u:c2d67fbfd5]beste[/u:c2d67fbfd5] brander zou zijn. Andere beperkingen van deze test komen ruimschoots in dit topic aan bod.

  En dan het uitstekende artikel van Anandtech afdoen omdat het een 'ideale laboratorium-omstandigheden' test zou zijn is ook bijzonder gemakzuchtig, hebben jullie wel eens de test-opzet van deze test gelezen? Dan zouden jullie gezien hebben dat die niet eens zoveel verschilt met wat jullie voor ogen hadden, afgezien van het feit dat zij zich natuurlijk op een Amerikaanse doelgroep richten en dat ze, tja klein detail: [u:c2d67fbfd5][b:c2d67fbfd5]hebben gekeken naar de brandkwaliteit!!![/u:c2d67fbfd5][/b:c2d67fbfd5].

  Het spijt me dat ik zo negatief reageer, ik kan het me best voorstellen dan er een keer een matige test verschijnt in jullie blad, maar dat er a) niet wordt gereageerd op het daarvoor bedoelde topic en b) er een dergelijk flauwe 'verdediging' in het volgende blad verschijnt vind ik toch erg benedenmaats. Na de achteruitgang van de consumentenbond vrees ik dat een volgend gewaardeerd blad ernstige steken begint te laten vallen… :cry:[/quote:c2d67fbfd5]

  Ik mag wel zeggen ik ben het helemaal met je eens. Ik wil er nog aan toevoegen dat het gebruiken van één soort media om dit soort testen uit te voeren echt niet kan.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.