Vraag & Antwoord

Trashcan

[maart 2005] Helpdesk

Anoniem
None
5 antwoorden
 • Geef hier uw mening over de rubriek Helpdesk. Wat is er goed, hoe mag het anders?
 • Hoi,
  Dirk Voorhuis had het het probleem dat Zonnet meer dataverkeer rekende dan hij met DU meter gemeten had. Zelf gebruik ik ISP MONITOR om mijn dataverkeer te meten. Het is gratis te downloaden op www.ispmonitor.be. Geschikt voor belgische en nederlandse providers.
  Groeten,
  Hans
 • Dank voor de Tip. Zal er zelf eens naar kijken en aan hem de tip malen. Mogelijk is het 'zuiverder' dan DUmeter.

  mvrgroet Edmond
 • Reactie op de vraag van Eric Jurriens:

  Bepaalde systemen en schijven kunnen ook erg gevoelig zijn voor de juiste jumper settings en posities op de flatcable. B.v. als de schijf als single master ingesteld staat en er is wel een slave, of omgekeerd de schijf is master with slave gejumperd maar er is geen slave. Dan kan het detecteren lang duren.

  Met beide heb ik ervaring, ik heb hier een moederbord dat zich er niks van aantrekt als een enkele schijf slave gejumperd is en zelfs in het bios uitgeschakeld maar vrolijk ervan opstart, maar ook een systeem dat elke medewerking weigert als niet alles penibel ingesteld is.
 • Reactie op het opschonen van de Temp map:

  die maak ik regelmatig rigoreus leeg en heeft nog nooit problemen opgeleverd. Het zijn met name tijdelijke installatiebestanden en werkbestanden van WinRar en dergelijke. Soms krijg ik een melding dat een bepaald bestandje in gebruik is en niet verwijderd kan worden. Die laat ik dan staan.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.