Vraag & Antwoord

Trashcan

[april 2005] Helpdesk

Anoniem
tokkie235
2 antwoorden
 • Geef hier uw mening over de rubriek Helpdesk. Wat is er goed, hoe mag het anders?
 • Ik zelf ben ook een grote fan van TTD(x). ik speel het nogsteeds, onder windows XP.

  Ik weet dat dit anders ligt t.o.v. TT zelf. hoe weet ik niet. Ik kan alleen aanraden om een bepaald forum (tt-forums) te raad plegen.

  Hier is heel veel informatie te vinden over TT, TTDx, Locomotion,TTD-patch (patch voor winXP ondersteuning), Open TTD(open source versie van TTDx) en transport empire.

  Er zijn mods (extra's, meer vehicles/trains etc. te vinden). Eigelijk alles wat er maar te denken valt.

  hele nederlandse sets, amerikaanse sets, finse, japanse trainsets zin in de ontwikkeling (amerikaanse set en duitse set zijn reeds gereed) nederlandse set is bijna klaar)

  Informatie over TTD-patch:

  TTD-patch maakt het mogelijk om (zonder ook maar iets met de source-code en of de .exe files van TTDx aan te passen) de game naar uw eigenhand aan te passen.. Snelheden, meer voertuigen, vliegtuigen, gebouwen, industrien, wel/geen disasters. Het is nu zelfs mogelijk, om met bijv. een ro-ro (role on, role off) station, meerdere treinen tegelijkertijd binnentelaten rijden over kruizende rails (mits juiste signalering)

  [code:1:3b7ce10a09]
  —–<trein>—\-/– –<Station>—–>
  —–<trein>—/-\—–<station>—–>
  [/code:1:3b7ce10a09]

  alles is mogelijk.


  Overigens, en reactie op de redactie. Ik vind het zonde, dat u een simu-trains screenshot plaatst, bij een transporttycoon onderwerp ;)

  het is, afaik, tegenwoordig, mogelijk om TTDx legaal, gratis te kunnen downloaden, en anders is er nog altijd Open TTD, zelfde spel, alleen met nieuwe source

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.