Vraag & Antwoord

Trashcan

[juni 2005] Het Systeem

Anoniem
None
11 antwoorden
 • Geef hier uw mening of stel uw vragen over deze rubriek.
 • Wederom vind ik de stap van geintegreerde grafische kaart naar gf 6600/x700 te groot.
 • Over Het systeem/Ultiem Game systeem:

  Conclusie: Rommelig. Wat voorbeeldjes:

  Voorgeschreven processor AMD 64 of P4; Minnetje van de Quibus: P4…?(helemaal mee eens trouwens)

  Voorgeschreven Geluid Aparte 5.1 kaart;
  Interview Microworld: is niet nodig want er zit een Soundblaster zit op het mobo;
  Omschrijving: Geintegreerd.(edit: geen minnetje, maar wel onduidelijk omschreven)
  -Overijver en/of belast de geintegreerde SB de processor nou wel of niet?

  -Alleen de Alternate voldoet op toetsenbord en muis na(eis: draadloos-voor een Ultiem Game Systeem: onzin-) aan de voorgeschreven setup; En die koop je vervolgens niet omdat je bureau dan te vol wordt….
 • Bij het systeem voor 'starters' wordt IMHO veel te veel nadruk gelegd op snelheid/prestaties bij de conclusie, terwijl juist de opzet van zo'n systeem uit gaat van een systeem voor 'kantoortoepassingen & internetten'.

  Daar heb je IMHO aan het epia-systeem uit die test meer dan voldoende aan.
  Ook het commentaar over 'upgraden' is misplaatst.
  Het heeft echt geen zin om in dat systeem een 'snellere' grafische kaart te plaatsen omdat de processor zelfs de 'traagste' van de moderne kaarten niet eens kan bijbenen.
 • Ik heb het ook niet over het epia systeem, dat is een gweldig systeem voor zijn functie, maar ik heb het over de eisen voor een instap systeem. Ik denk at er een low budget "game"systeem/"high-end" office systeem categorie bij zou moeten komen. Voor mijn part zoals is gedaan met de mediacenter pc's.
 • // Orcer
  Mijn commentaar betrof het artikel, niet jouw opmerking ;)

  Wat de toevoeging van meerdere varianten betreft denk ik dat dat het artikel an sich alleen maar verwarrend zal maken.

  Iemand die interesse heeft in (moderne) spellen zal duidelijk gemaakt moeten worden dat ie daar niet met een 'goedkoop' systeem aan moet beginnen. IMHO zou ik zo iemand juist doorverwijzen naar de consoles. Die bieden namelijk wel de juiste prijs/prestatie-verhouding voor die prijs-categorie.

  Voor spellen zou de systeem-keuze zijn :
  - basis : iedere actuele console of een basis-pc
  - top-systeem : de enige mogelijkheid om een modern spel te spelen, na 2-3 jaar zullen updates nodig zijn om bij te blijven met de nieuwste spellen …

  Daarbij de kantekening dat het favoriete spel-genre bepalend is en dat de ontwikkelaars zich steeds meer aan het focussen zijn op de consoles.

  // –
  Nog een opmerking over de 'instap'-systemen :
  waarom XP als OS ?
  Ik zou iemand die een simpel typ/internet-machine wil best Linux willen aanraden. De moderne distributies (Ubuntu, Knoppix) zijn zo gebruikersvriendelijk dat iedereen er mee kan leren werken. Sterker nog : computer-analfabeten zullen er minder moeite mee hebben dan verstokte windows-liefhebbers …
 • [quote:6361756d1f="Redactie Computer!Totaal"]Geef hier uw mening of stel uw vragen over deze rubriek.[/quote:6361756d1f]
  :roll: Merkwaardig bij de test van het Ultieme Game-Systeem in de conslusies:
  bij Quibus wordt de geïtrigeerde geluidskaart een minpunt terwijl er bij Microworld dezelfde geïntrigeerde kaart met de mantel der zwijgzaamheid wordt bedekt. Waarom?
 • Dan maar zelf gecheckt: de Soundblaster is een zelfstandige geluidskaart die op het moederbord is geplakt; Intel HDA is een oplossing die gebruik maakt van de CPU.
 • wat een onzin dat Pentium 4 een nadeel is…. terwijl ze de zelfde prestaties leveren…. (zeker als je een 6xx processor hebt..)

  oh en nog iets… misschien niet over deze ct… maar ik krijg wel het idee dat gigabyte een soort van aanprezen wordt…. steekt gigabyte geld in de computer totaal ofzo???
 • Een p4 is ten opzichte van games zeker wel in het nadeel met een quea prijs vergelijkbare athlon 64.
 • [quote:030f28a779="Sander1337"]

  oh en nog iets… misschien niet over deze ct… maar ik krijg wel het idee dat gigabyte een soort van aanprezen wordt…. steekt gigabyte geld in de computer totaal ofzo???[/quote:030f28a779]

  Waar bazeer je deze uitlating op?
  Uitaard word door Computer!Totaal geen enkele farbikant voorgetrokken, ik ben erg benieuwd hoe je tot deze uitlating bent gekomen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.