Vraag & Antwoord

Trashcan

[juni 2005] 9 speakersets getest

Anoniem
xxrichardxx
11 antwoorden
 • Wie echt van games en films wil genieten, heeft boven aan zijn verlanglijstje een goede speakerset. Maar hoe weet u welke set echt doet wat het belooft? Computer!Totaal snelt u dan te hulp!

  Geef hier uw mening over dit artikel.
 • het best getest icoontje staat bij de verkeerde foto :)
  hij moet bij de logitech z-5300 staan, maar hij staat bij de logitech x-530

  verder een erg goeie test moet ik zeggen :P
 • De Foto bij de logitech set klopt niet. De foto in het blad is een foto van de Z-5500 serie, dat is de nieuwste set met een externe decoder box.
  Het moet natuurlijk de Z-5300 zijn, heb hem zelf en is zeker een aanrader!!
  (alleen beetje korte snoertjes, maar dat mag geen probleem zijn)
 • De foto klopt idd niet, maar dat is niet zo erg. Wat ik wel wat minder vond is het feit dat de 5300 niet overal verkrijgbaar meer is en er dus uitgaat of wat dan ook.

  Ik heb nu een creative T5400 setje ( die lijkt op de T5900 behalve de centerspeaker ) en ik ben er wel tevrede mee. Maar ik wil een ander setje kopen met meer vermogen. Ik was dus blij met de nieuwe computertotaal van deze maand…

  Ik wil dus nu de logitech z-5300 of de philips Acoustic Fusion 610 kopen.
  Ondanks dat het setje van Philips al redelijk oud is stond hij tog nog op de site van Informatique (www.informatique.nl), maar de Z-5300 niet meer.

  Ik weet nu dus op dit moment niet meer wat ik moet kiezen…

  Heeft iemand enige ervaring met deze setjes of kan ik in contact komen met de schrijver van de revieuw Kay Slagman? Of weet iemand anders een heel goed setje voor een prijs van onder de 200 euro ?

  Alvast bedankt,

  Johan
 • Voor mij geldt hetzelfde. Ik ben op zoek naar een goede/betaalbare speakerset voor op mijn kamer i.c.m. m'n xbox. Ik dus naarstig op zoek naar de logitech z-5300 omdat die als beste getest was door jullie. Maar de 5300 is nergens meer te krijgen, de set is zo'n 2 jaar oud.. Ik ben er al wel achter dat de z-5300e in oa. Amerika al uit is als opvolger van de 5300. Maar weet iemand wanneer deze set in Nederland uit komt? In Amerika is ie al meer dan een half jaar uit…

  Groeten

  Ps. mijn kamer is ong. 3x3m. Is dat te klein voor een set als de z-5300e? Ben ik dan misschien beter af met de x-530 (ook een hele mooie set)?
 • Een Z-5300 is wel leuk maar aan een X-530 zul je al wel genoeg hebben :)

  De Z-5300 is nog leverbaar ;)
  http://www.tweakers.net/pricewatch/71927

  Wil je toch voor een X-530 gaan:
  http://www.tweakers.net/pricewatch/94505

  [edit] Er bestaat geen X-5300 :lol:
 • Tnx sylvester, had al gezien dat ie alleen nog bij IT-connect beschikbaar was, had ze er al over gemaild. Ik zit inmiddels al weer gigantisch te twijfelen om misschien wel de Z-5500 te kopen :lol: Top set, maar daar betaal je ook voor. Andere plan is om nu de X-530 te kopen (69 is een koopje), en dan over een poosje als de 5500 wat minder kost, die kopen. Bedankt voor je antwoord iig!
 • Z-5300 is eruit, mijn Z-5300 had een defect aan een van de uitgangen en heb ik terug gestuurd naar de leverancier voor RMA.
  Ik kreeg van de leverancier te horen dat hij niet te reperaren was en dat ik een nieuwe exemplaar kreeg.
  Een week later kreeg ik te horen dat Logitech de Z-5300 niet meer kon leveren. IK heb toen besloten geld bij te betalen en een Z-5500 te kopen, deze staat overigens ook nog steeds in backorder, die schijnt ook niet echt goed leverbaar te zijn.

  Hoe dan ook, de Z-5300 is uit de collectie, je moet dus of een mindere X-530 kopen of de betere maar ook duurdere Z-5500.
 • [quote:469f7030df="xxrichardxx"]Tnx sylvester, had al gezien dat ie alleen nog bij IT-connect beschikbaar was, had ze er al over gemaild. Ik zit inmiddels al weer gigantisch te twijfelen om misschien wel de Z-5500 te kopen :lol: Top set, maar daar betaal je ook voor. Andere plan is om nu de X-530 te kopen (69 is een koopje), en dan over een poosje als de 5500 wat minder kost, die kopen. Bedankt voor je antwoord iig![/quote:469f7030df]

  Ik zelf heb de X-530 ook, en die bevalt me goed. Alleen als je echt weg wil dreunen is de X-530 niet zo erg geschikt, maar je hoeft je er zeker niet voor te schamen.

  Misschien dat dit wel komt door mijn onboard geluid, maar heb hem nog niet kunnen proberen met een audigy 2 ofzo :wink:
 • Ok, je hebt me hierbij overgehaald! haha, ik ga morgen de X-530 kopen, vandaag al ff in de winkel gezien, en hij ziet er gewoon ook heel mooi uit 8)
 • Laat je nog weten hoe het bevalt ?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.