Vraag & Antwoord

Trashcan

[juli/augustus] Draadloze muizen & toetsenborden

Anoniem
MichielPH
12 antwoorden
 • Snoeren zijn passé, draadloos is de grootste rage. Muizen zonder snoer waren er al een tijdje, maar blijken nu de opmaat voor de nieuwste trend: desktopsets. Muis én toetsenbord zijn daarbij draadloos. Wij tikten voor u onze vingers stuk op 13 modellen.

  Geef hier uw mening over dit artikel.
 • Snoertjes passé? Daggutnie!! Het is betrouwbaar (werkt altijd) en de meest veilige verbinding tussen invoerapparaat en verwerkingseenheid. Let wel: de signalen die draadloze apparatuur uitzenden kunnen niet alleen door Uw ontvanger worden opgepikt, maar ook door kwaadwillenden in de omgeving. Natuurlijk is de reikwijdte van zo'n draadloos setje beperkt, maar hoe goed vertrouwt U de buren? Moraal van mijn verhaal: doet U mee aan de hype en compromiteerd U daarbij per definitie Uw privacy of kiest U voor zeker en neemt het kabeltje dan maar voor lief? Het is Uw keus!

  Groet, M.V. Wesstein
 • Bovendien zijn muizen met een draadje kleiner (er hoeven geen batterijen in) en een toetsenbord/muis met een snoertje is veeeeeel goedkoper
 • [quote:f19710e672="Prin0096"]Bovendien zijn muizen met een draadje kleiner (er hoeven geen batterijen in) en een toetsenbord/muis met een snoertje is veeeeeel goedkoper[/quote:f19710e672]
  waarom zou een muis kleiner moeten zijn, ik vind dat een muis juist niet te klein moet zijn. bovendien gaat je theorie over het algemeen nog niet eens op ook :wink:
 • Klopt die prijs van "BenQ X-Touch 805 Wireless Optical Companion" wel ? In het blad staat 29,50 maar ik heb nog geen winkel gevonden die het voor deze prijs verkoopt !

  Is dit trouwens het "AM805" toetsenbord ? http://www.benq.nl/Products/Keyboard/index.cfm?product=358

  Lijkt me wel maar dan klopt de naam die in het blad staat ook niet helemaal !
 • :lol: 1. Ik kocht voor € 25 een Logitech Media keyboard. Tikt als de beste, en kost een fraktie van die draadloze zooi.
  :lol: 2. En over de draden heen staat toch zo'n ding waarop mijn documenten liggen, dus daar zie je niks van.
  :lol: 3. Draadjeloos zou het moeten heten, er zit nog steeds een draad aan de PC en een bobbel op het buro. Pas als dat weg is (moederbord zou dus draadloos moeten verzenden), dán heb je er profijt van, en mag je DraadLoos zeggen.
 • doe mij maar gewoon met snoer werkt altijd, en ik wordt ziek van die batterijen verwisselen :(
 • Ik bezit sinds 1,5 jaar de Logitech MX700 Desktop (Cordless Optical Mouse en Cordless Keyboard). Het toetsenbord werkt fantastisch, maar de muis is af en toe een ramp! Bij tijd en onwijl lijdt hij een eigen leven op het scherm, als ik links wil, gaat hij rechts. Het zal ongetwijfeld aan de draadloze verbinding liggen tussen muis en basisstation. Ik heb van alles geprobeerd, stoorzenders verwijderd, ander kanaal ingesteld, andere positie basisstation, enzovoort. Toch vreemd dat ik met het draadloze toetsenbord nog nooit een probleem heb gehad.
 • Andere ondergrond proberen ? Dit veroorzaakt nogal eens het op hol slaan van de muis. Probeer eens een matte effen ondergrond, bijv een paar witte A4tjes.
 • [quote:988f899494="NoepZor"]Andere ondergrond proberen ? Dit veroorzaakt nogal eens het op hol slaan van de muis. Probeer eens een matte effen ondergrond, bijv een paar witte A4tjes.[/quote:988f899494]

  Hoi NoepZor,

  Bedankt voor je antwoord.
  Mijn bureaublad is met een zijdeglans verf behandeld, en glimt/spiegelt toch enigszins. Ik heb je advies ter harte genomen en werk nu een tijdje met de muis op de achterkant van een muismat (een hele dunne). Tot mijn verbazing zijn de problemen inderdaad voorbij!
  Nogmaals, hartelijk dank :D :D :D

  Keep Walking
 • Mooie bordjes, maar ik koop toch een andere.
  Is nu nog niet te koop, maar zal wel snel beschikbaar zijn voor de vrij markt.
  Prijs zal rond the € 150 liggen.
  Super bord, kijk zelf maar :)

  Klik hier.
 • [quote:bdb047b872="Tuk"]Prijs zal rond the € 150 liggen.[/quote:bdb047b872]De ontwerper gaf zelf aan dat 300 dollar een erg optimistische schatting was, dus waar haal je die 150 euro vandaan?

  [Edit] Ik citeer van tweakers.net:[quote:bdb047b872]Het te verwachten prijskaartje schetst hij met 'Tweehonderd dollar is extreem optimistisch, driehonderd dollar is gewoon optimistisch.'[/quote:bdb047b872]

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.