Vraag & Antwoord

Trashcan

[juli/augustus] Processors rond de € 100

Anoniem
Comp-Freak
7 antwoorden
 • Computer!Totaal bericht regelmatig over snelle processors, zoals de Pentium 4 Extreme Edition en Athlon64 FX55. Maar het kan ook goedkoper. Intel en AMD bieden allebei een serie budgetprocessors aan voor rond de € 100. Wij zochten uit wat u voor dat geld precies krijgt.


  Geef hier uw mening over dit artikel.
 • Een vergelijking met amd athlon 64 processoren van ong. 100 euro zou interessant geweest zijn. Nu zie je in het artikel niet hoe de sempron presteert in vergelijking met de athlon 64.
 • Waarom haal je steeds oude hardware aan, spul wordt neit meer gemaakt dus houd het waarschijnlijk op, ook is het amper nog te koop.
  De test gaat er om wat je nu krijgen kan voor een klein budget (neem ik aan).

  Ik denk dat je dit antwoord wel weer krijgt ;-) :

  [quote:67478a57e7="Red Dragon"]Daar heb je wel gelijk in, het is ook een itteressante verlijking maar dat is voor veel meer kaarten te zeggen.
  Neem bijvoorbeeld de GeForce FX 5900XT of Radeon 9600XT of een 5900 Ultra.
  Zo zijn er nog wel meer kaarten te noemen die voor bepaalde mensen itteressant zijn om in een artikel te worden opgenomen omdat ze die bezitten of om andere reden.
  Wat ik hiermee wil zegen is dat je nooit alles kan testen en dan helaas wel eens mensen moet teleurstellen. zo nu het geval met de Radeon 9800PRO en jou.[/quote:67478a57e7]

  Alleen dan met cpu type's ipv videokaarten.
 • In het bewuste artikel wordt gezegd dat je voor 100 euro een sempron kan krijgen van 3 ghz. Je kunt echter ook een athlon 64 2800+ voor dat geld krijgen en dat lijkt mij een betere keus. Athlon 64 cpu's van 100 euro zijn prima te krijgen, evenals radeon 9800 pro videokaarten. Vandaar dat ik dat zeg.
 • Ik doelde op dit stukje: "Nu zie je in het artikel niet hoe de duron presteert in vergelijking met de athlon xp." Maar goed voor een grote 100 euro heb je ook wel een amd 64 inderdaad.
 • [quote:6c5cd5ee88="Dracoplasm"]Ik doelde op dit stukje: "Nu zie je in het artikel niet hoe de duron presteert in vergelijking met de athlon xp." Maar goed voor een grote 100 euro heb je ook wel een amd 64 inderdaad.[/quote:6c5cd5ee88]

  O, dat staat er verkeerd. Ik bedoelde de athlon 64 en niet de xp.

  edit: en ik bedoelde ook sempron en niet duron.
  edit2: ik heb de bewuste zin even verbeterd.
 • Welke is nou beter in videobewerking?
  In de tekst stond dat de celeron het slechter deed en in het grafiek stond dat de sempron slechter was. Of heb ik de tekst verkeerd begrepen?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.