Vraag & Antwoord

Trashcan

[september 2005] Het Systeem

Anoniem
Sander_e_s
7 antwoorden
 • Geef hier uw mening of stel uw vragen over deze rubriek.
 • Op zich zijn dit zinvolle testen met goede aanbevelingen.
  Er wordt ook een prijslimiet gesteld, maar C!T test ook systemen die "iets boven het bugget" zitten. Je stelt zelf de limiet, dus hou je daar ook aan.
 • In sommige gevallen kan er een goede reden zijn om wat boven budget te komen. Als het goed is wordt dat door de leverancier onderbouwd. Dat vinden we ook interessant voor de lezers. Is de meerprijs niet goed onderbouwd, dan zal de potentiële koper er niet voor kiezen. Welke (deel)offerte er gekozen wordt is immers nog altijd aan de lezer/consument zelf.
 • Daar is wat voor te zeggen, maar de redactie bepaalt zelf de maximum prijs. Als je deze 100 euro hoger had gemaakt, dan paste de systemen wel in het budget (op de laptop na, want die was 199 euro boven de maximum prijs)
 • Ik kan het eigenlijk met voorgaande commentaren alleen maar eens zijn, vooral de studentennotebook van Sony , die was 20% boven het budget, en die 200 euri is voor de gemiddelde student toch echt behoorlijk wat.

  Als een autoblad een test doet van betaalbare sedans, zie je ook geen Mercedes, BMW of Maybach voorbijkomen.

  Ik kreeg helaas het gevoel dat het een Sony advertorial betrof ipv een objectieve test, onder andere omdat bij de Benq (300 euri goedkoper)
  als minpunt staat dat een tas niet werd bijgeleverd, terwijl de Sony dat ook niet heeft.
  Trouwens dat hele minpunt slaat nergens op, want ze "mochten" een tas meeleveren

  De garantie van de NEC is ook een stuk langer, en juist zoiets is voor een student belangrijk, vooral omdat het een dure aanschaf is die jaren mee zou moeten gaan, en Sony laat niet echt blijken dat ze vertrouwen hebben in hun eigen produkt, met een karige 1 jaar garantie

  Het lijkt wel of jullie een notebook beoordelen op andere kwaliteiten, dan waarvoor jullie de leveranciers vragen een systeem te leveren, want bv design/uiterlijk is een subjectief iets.
 • Nu je het zegt…
 • En waarom heeft 1 van de systemen (niet de notebooks) maar 512 MB geheugen, terwijl 1024 mb de eis was?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.