Vraag & Antwoord

Trashcan

november 2005: Dit zijn de beste muizen

Anoniem
Joddi
8 antwoorden
 • Muizen en matten voor gamers.

  Om serieus te kunnen gamen heeft u een super-de-luxe pc nodig. Een snelle processor, veel werkgeheugen en het liefst ook de allernieuwste grafische kaart. Dat lijkt tenminste zo. Toch zijn dat niet de onderdelen waarhet meest in geïnteresseerd zijn. Topgamers willen vooral een goede muis en bijbehorende muismat. Wij doken in het aanbod en zetten de alternatieven voor u op een rij.
 • Is die Fatpad aan te raden boven een harde muismat? Ik heb nu een everglide maar die is alweer een tijdje stroef, dus ben een beetje aan het kijken voor een alternatief.
 • harde muismat > voor mensen met stalen zenuwen
  zachte muismat > dempt de bewegen. Handig als je veel schrikt (ik schrik me altijd dood tijdens DoomIII)
 • [quote:54f62d7199="Sander_e_s"]harde muismat > voor mensen met stalen zenuwen
  zachte muismat > dempt de bewegen. Handig als je veel schrikt (ik schrik me altijd dood tijdens DoomIII)[/quote:54f62d7199]

  steelpad voor stalen zenuwen:P
 • Beetje off-topic, maar is "minder" geen keuze optie in deze pol? :wink:
  (niet dat dat mijn keuze is)
 • Ik ben weer overgestapt op mijn ouwe trouwe kogelmuis want ik werd helemaal gestoord van die optische muizen, ze leiden een eigen leven en de cursor schiet voortdurend zomaar ineens naar uithoeken van het scherm.
 • [quote:80107c54a5="van"]Ik ben weer overgestapt op mijn ouwe trouwe kogelmuis want ik werd helemaal gestoord van die optische muizen, ze leiden een eigen leven en de cursor schiet voortdurend zomaar ineens naar uithoeken van het scherm.[/quote:80107c54a5]Dan moet je hem op een ander oppervlak gebruiken, bijv eens zonder muismat.
 • Ik heb onlangs de logitech g5 gekocht en ben er op zich wel tevreden mee alleen heb ik een klein probleempje. Elke keer als ik een nieuwe match met unreal tournament 2004 start heb ik het gevoel alsof de muis zich eerst moet opladen qua dpi. Dat wil zeggen, meteen als ik in de server is de gevoeligheid heel laag en in ongeveer 5 sec loopt de gevoeligheid op naar het goede niveau. Ik vind dit soms wel storend. Zijn andere gebruikers dit ook opgevallen?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.