Vraag & Antwoord

Trashcan

Juli-Augustus 2006: breedbeeld-notebooks

Anoniem
Jeroen de Jager
6 antwoorden
 • [b:acd6381963]breedbeeld-notebooks[/b:acd6381963]

  We hebben negen modellen met een breedbeeldscherm getest en daarbij een maximumprijs van 1250 euro gehanteerd. Betaalbaar, compacter dan een standaard-pc, snel, multifunctioneel en ook nog eens mooi om te zien.
 • Het is mij totaal niet duidelijk waarom dit artikel gemaakt is. Het lijkt op een multimedia notebook test. Dan mis ik toch echt de Laptops met de echte multimedia functionaliteit.
  bovenste-helft-middenklasse-allround notebooks zijn het ook niet. Daar zijn de grafische kaarten en de celeron processoren te bepert voor.

  Dus luid mijn vraag: waar ging dit artikel over?
 • Betaalbaar notebook met breedbeeldscherm. Dat was de insteek.
  Veel mensen willen op hun notebook een filmpje kijken en tegelijkertijd is een beetje flink scherm ook prettig bij internetten, office en beeldbewerking. Daar is niet zo'n heftige processor en grafische kaart voor nodig. Wil je dat wel, dan gaat de €-teller flink lopen. Voor de meeste mensen is dat teveel van het goede.
 • Oh ok, in dat geval is het een goed artikel met een kleine misser in mijn ogen en dat is de geluidskaart. Hier wordt weinig tot niet op ingegaan.
 • Klopt, maar daar zit amper verschil in, ook bij de highend notebooks. Wil je dat verbeteren, dan moet je een externe of cardbus geluidskaart nemen.
 • Vista ondersteunt straks notebooks waar op de deksel een klein schermpje zit dat al informatie over e-mail en agenda kan laten zien. Ben de naam even kwijt. Worden dat soort notebooks al gesignaleerd?

  groetjes Edmond

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.