Vraag & Antwoord

Trashcan

Juli-Augustus 2006: 10 20-inch breedbeeldschermen

Anoniem
rev
15 antwoorden
 • [b:76aaa6ff0b]10 20-inch breedbeeldschermen[/b:76aaa6ff0b]

  Een 20-inch (51 cm) breedbeeldscherm is redelijk betaalbaar en inzetbaar voor allround gebruik zoals tekstverwerking, websurfen, games spelen of video bewerken. Daarnaast nemen we de voor- en nadelen van breedbeeldschermen met u door
 • Die LG en die Dell lijken mij wel wat. Wel vind ik het van Dell jammer dat hij nergens te bezichtigen is. Weet iemand waar je die LG kan zien? Ik woon in Lelystad. Is hij toevallig te bekijken bij mediamarkt, die hebben veel van LG.
 • Ik ben ook aan het wikken en wegen, zal het blad asap kopen en de test eens lezen.
  Wat ik jammer vind is dat de NEC 20" er niet bij zit?!
 • Dat vind ik ook wel jammer ja, die zat ook in mijn overweging.

  Kan iemnd mij vertellen hoe het komt dat niemand die LG heeft en dat hij ook niet op de pricewatch van tweakers en niet op de officiële site van LG staat?

  Ik heb daar wel oren naar namelijk
 • [quote:423330cba8="roijackers"]Dat vind ik ook wel jammer ja, die zat ook in mijn overweging.

  Kan iemnd mij vertellen hoe het komt dat niemand die LG heeft en dat hij ook niet op de pricewatch van tweakers en niet op de officiële site van LG staat?

  Ik heb daar wel oren naar namelijk[/quote:423330cba8]

  op kieskeurig is wel een prijsoverzichtje van dit scherm:

  http://www.kieskeurig.nl/kopen/AF81B6EE357E06DAC1257150003DFC76.htm

  edit: hardware totaal heeft hem ook scherp geprijsd staan:

  http://www.hardwaretotaal.nl/catalog/quick_research.php?keywords=l203wt&search_in_description=1&pfrom=&pto=&categories_id=&inc_subcat=1&manufacturers_id=91&x=4&y=8
 • Hij is alleen niet leverbaar nog, vraagje aan CT is die monitor dan dusdanig nieuw dat hij nog niet op de website staat, bij Kieskeurig staat 2005 maar als ik kijk op de usa site van LG dan zie ik dat hij pas nieuw is, overigens staat hij daar dus wel vermeld.
 • Ik ben het bij LG aan het navragen.
 • Alvast bedankt. Ik ben benieuwd, ik had ze ook al gebeld maar na vier nummers gekregen en nog steeds geen fatsoenlijk antwoord heb ik de moet opgegeven.
 • Vind inderdaad als je overweegt zo een Dell te kopen, het onhandig dat je em niet zien kunt. Onlangs toch aardig staan wikken en wegen toen ik een 19 inch heb gekocht en uiteindelijk op basis van prijs maar vooral ook kleur en licht, een Philips gekocht. Terwijl ik qua model een Sony mooier vond. Kies je puur vanaf internet dan zou je dus, of althans ik in dit geval de verkeerde keuze gemaakt hebben.

  Of heeft Dell in de leverings of retourneringsvoorwaarden iets speciaals opgenomen voor monitoren. "Niet tevreden, gratis retour en geld terug" ofzo. ZOnder opgaaf van motivatie.

  groetjes Edmond
 • Even ter informatie: De Dell is tijdelijk 157 euro goedkoper geworden. Hij staat nu voor 472,13 te koop (tot 1 augustus).
 • Das heel mooi.

  Trouwens al iets te weten gekomen over die LG?
 • Nee, nog geen reactie gehad. Zal morgen even bellen, bedankt voor de herinnering..:-)
 • [quote:9549318943="Edmond Varwijk"]….

  Of heeft Dell in de leverings of retourneringsvoorwaarden iets speciaals opgenomen voor monitoren. "Niet tevreden, gratis retour en geld terug" ofzo. ZOnder opgaaf van motivatie.

  groetjes Edmond[/quote:9549318943]

  Nee, ik heb recentelijk nog gebeld met Dell voor een pc voor mijn zus. Ze hanteren daar de iso norm dat er een paar pixels kapot mogen zijn. Voor mij een reden om nooit een scherm bij Dell te kopen. Als je zoveel geld uitgeeft voor een mooi scherm wil je toch wel absoluut zeker weten dat die 100% goed is lijkt mij?
 • Heb net contact gehad met iemand van LG. Er is vertraging bij de productie, verwachte levertijd (dus in de winkel) is vier tot zes weken.
 • [quote:cc9a581066="rev"]Nee, ik heb recentelijk nog gebeld met Dell voor een pc voor mijn zus. Ze hanteren daar de iso norm dat er een paar pixels kapot mogen zijn. Voor mij een reden om nooit een scherm bij Dell te kopen. Als je zoveel geld uitgeeft voor een mooi scherm wil je toch wel absoluut zeker weten dat die 100% goed is lijkt mij?[/quote:cc9a581066]
  Die norm wordt naar mijn weten practisch alle consumer tft schermen gehanteerd. Alleen bij de duurdere (ja duurdere, profesionele (eizo bv) of pro-consumer schermen komt is er een zero-deadpixel policy.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.