Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Trashcan

Januari 2007: Grote spyware schoonmaak

J. de Boer
3 antwoorden
 • Pas wanneer teveel spyware zich op uw computer nestelt, zult u merken dat er iets mis is. In dit artikel laten we u zien hoe u spyware te lijf gaat en in het vervolg buiten de deur houdt.

  Panda ActiveScan
  Ewido
  Hitman Pro
  Windows Defender
  HijackThis
  HijackThis Tutorial
 • Hoi………

  Ik snap jullie aanbeveling van Hitman Pro niet helemaal, als je geluk hebt werkt alles nog goed na het gebruik van Hitman Pro, maar de kans is groter dat je meer problemen hebt dan oplossingen.

  En er zijn genoeg en betere alternatieven.

  Een paar links over Hitman Pro:
  http://www.vragenforum.nl/viewtopic.php?t=6754
  http://www.antispywareoffensief.nl/forum/showthread.php?p=82335&&DI=293&IG=ed380d99e6d24ed69b4de1d2114f0fb8&POS=4&CM=WPU&CE=4&CS=OTH&SR=4
  http://www.surfing-safe.com/nl/spyware/hitmanpro.php
 • Als ik stap 1 van de Workshop uitvoer en Pandasoftware mijn pc voor het eerst online wil laten scannen moet eerst een Active X bestand gedownload en geinstalleerd worden. Dit is het bestand: http://acs.pandasoftware.com/activescan/as5free/motor.cab\pskavs.DLL. Even nadat de download van dit bestand is gestart geeft mijn virusscanner (AVast) een virusmelding dat de malware-naam Win32.CTX gevonden is. Type: Virus / Worm.
  Mijn download kan ik dan alleen nog afbreken en mijn pc kan niet worden gescand met deze online software.
  Vooralsnog dus geen succes.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.