Vraag & Antwoord

Trashcan

Februari 2007: Grafische kaarten

Anoniem
None
6 antwoorden
 • Kan een grafische kaart van tweehonderd euro goed zijn? Wij legden de nieuwe kaarten van ATI en NVIDIA op de pijnbank en vergeleken ze met twee high-end DirectX 9-kaarten.

  MSI
  Dollar$hop
  Point of View
 • Goed artikel!

  Ik loop al een tijdje met het idee mijn sterk achterlopende videokaart te vervangen, maar het is er nog niet van gekomen.
  Dit artikel over budgetkaarten heeft mij geinspireerd, en ik ben op zoek gegaan naar de RX1950Pro van MSI. Nu loop ik echter overal tegen "onbekende" levertijden aan. Weet iemand een (web)winkel die deze kaart op voorraad heeft of binnen aanzienbare tijd kan leveren? Of is er niet aan een lange wachttijd te ontkomen?
 • Ik ben het rijtje in de pricewatch afgegaan en inderdaad overal levertijden. 4launch lijkt met 4-10 dagen een van de kortste.

  Ik zou echter niet te veel van de levertijden aantrekken. Ze zijn waarschijnlijk allemaal afhankelijk van dezelfde importeur. Informeer anders voor je ergens besteld of je kan annuleren als de aangegeven levertijd langer blijkt te zijn.
 • Zit je perse aan MSI gebakken dan, want van Asus zijn ze bij alternate bijvoorbeeld wel leverbaar.

  wat ik me alleen afvraag bij Asus op de website zeggen ze dat je voor 1 kaart een voeding nodig hebt met minimaal 30 ampere op de 12 volt. Is dit bij alle 1950 pro kaarten zo of is asus een beetje overdreven?
 • Ik ga bij een computer ook niet voor een dure videokaart, en let daarbij op meer punten. Een punt is bijvoorbeeld geluidsproductie.

  Ik heb zo'n gevoel dat ik hier niet de enige in ben. Eigenlijk zou ik wel zo'n test willen zien. Degelijk kaarten voor een doorsnee gebruiker die je PC niet in windturbine doen laten veranderen.
  Zwaarste spel is dan bijvoorbeeld Civicilization IV, meeste grafische bezigheid is misschien in een fotoprogramma een foto bewerken en filmpjes bekijken fullscreen. Maar wel die 3D dingen in Vista en Linux actief hebben.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.