Vraag & Antwoord

Trashcan

(Maart 2007) Karaoke op de pc

Anoniem
Henk Meerwijk
10 antwoorden
 • Wat is er gezelliger dan met elkaar zingen? Wij testten de praktische bruikbaarheid van karaokesoftware.

  NB: Tot onze spijt hebben alle pakketten hetzelfde cijfer gekregen. Dit is per abuis gebeurd. Hier de juiste waardering.

  Van Basco: 6
  Gosing: 4
  Karafun: 7
  Playstation 8
 • Bij de Playstation-titel wordt ook gesproken over 'Konami Karaoke Revolution' ?
  ER is zowel een PS2- als een Xbox-titel met die naam. Ze hebben voor zover ik weet echter niks te maken met de Singstar-serie.

  Verder staat in de beoordeling dat het aantal titels van Singstar 'niet avondvullend' zou zijn. Als je je beperkt tot de basis-set dan heb je wellicht gelijk, maar dan nog zijn de mogelijkheden van dit spel/party-game groter dan alleen maar karaoke. Het is dan weliswaar wat duurder, maar het spelplezier maakt heel veel goed (IMHO).

  btw : het weergeven van de toonhoogte is uit te schakelen. Dus als je alleen maar wilt laten horen hoe vals je zingt dan kan dat in Singstar.

  tip : de Singstar-aanvullingen zijn vaak in meerdere landspecifieke uitvoeringen. Zo heb je Singstar vaak een Nederlandse, een Britse en een Duitse variant in Europa. Als je met "Kom van het dak af" mee wilt krijsen dan zul je hier op moeten letten bij de aankoop.

  En als laatste : Singstar ondersteund ook de Eyetoy (de webcam van Sony voor de PS2). Als je ook voor de afwezigen voor schut wilt staan dan zeker kopen.
 • Ik vind het eng dat je dit allemaal weet… :wink:
 • *eh* Google is machtig …

  [size=9:a513f84cc1](ok … en ik heb ook Singstar en een aantal van de uitbreidingen)[/size:a513f84cc1]
 • Erg leuk artikel over karaoke! Ik las het bij toeval op weg naar Utrecht in de trein en was al op de plaats van bestemming voor ik het wist!
  heb nog wel een vraag. Bij het branden van CD's gebruik ik altijd nero Expres. Daarbij staat via de optie "filters" ook karaoke vermeld. Heeft iemand daar ervaring mee?
 • [quote:fe978f91b8="Jeroen de Jager"]Ik vind het eng dat je dit allemaal weet… :wink:[/quote:fe978f91b8]
  Dude, hier nog eentje. [img:fe978f91b8]http://squaries.phrea.com/eek.gif[/img:fe978f91b8]
  Karaoke is voor Japanners ! [img:fe978f91b8]http://squaries.phrea.com/thumbs.gif[/img:fe978f91b8]

  Op een wat serieuzer noot: tis een artikel dat leuk is voor liefhebbers, maar ik denk dat de gemiddelde C!T-lezer niet zo heel veel heeft met karaoke.
 • Het was de eerste keer dat ik het blad Computer!Totaal gekocht heb, omdat er op de voorkant iets over pokeren stond, waarin ik erg geintresseerd was. Na het stukje over Online poker gelezen te hebben, heb ik nog even doorgebladert, en viel mijn oog op het onderwerp Karaoke op de pc. Karaoke intresseert me totaal niet, maar toen ik eenmaal toch begon te lezen, vond ik het steeds leuker worden! Wat een leuk artikel! Mijn complimenten aan de schrijver van het stuk! Het leesde ook gewoon 'lekker'. Leuke mensen ook op de foto trouwens..
  Ik vond het idd erg jammer/raar dat alle programma's hetzelfde cijfer kregen! En nog iets, waarom worden alle blikjes gecensureerd, om reclame maken tegen te gaan, maar maakt de jongen in het zwart wel reclame voor ' Cafe De witte aap' in Rotterdam ?! Dat vroeg ik me af :)
  Maar voor de rest, mijn complimenten !
 • Ik maak er geen gewoonte van, maar de Witte Aap verdient het! Bedankt voor alle lovende woorden en laat het zeker even weten als je zelf mocht besluiten om een partijtje thuiskaraoke uit te proberen.
 • Leuk onderwerp. Ook een goede manier om nieuwe abonnees te winnen denk ik, buiten de wat meer beperkte kring van echte pc-hobbyisten. Ik hoop dat jullie vaker schrijven over karaoke-software.

  Zie ook: www.karaoke.startkabel.nl Mogelijk staan er ook filmpjes met karaoke-begeleidng op youtube.com en op andere videowebsites.
 • Hier staat een filmpje met karaokebegeleiding van Whitney Houston.
  http://www.youtube.com/watch?v=tsMFFalw2gs

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.