Vraag & Antwoord

Trashcan

April 2007: Workshop: Van XP naar Vista

Anoniem
Edmond Varwijk
8 antwoorden
 • De kans is groot dat u – vroeg of laat – de overstap maakt naar Windows Vista. Een goed uitgevoerde schone (vanaf een lege harde schijf) of upgrade-installatie is daarbij essentieel voor een stabiel werkend systeem. Niet alleen bestaande hardware, maar ook de software moet zijn afgestemd op de jongste Windows-telg. In dit artikel leest u hoe u een zo vlekkeloos mogelijke overstap naar Windows Vista maakt.
 • Ik mis alleen een verwijzing naar alternatieven voor hen die niet steeds meer euro's willen uitgeven aan een steeds beperkter wordend systeem. Zoals Linux, maar ook "vergeet Vista, blijf bij 98 of XP"…
 • [quote:bd33046370="M.V. Wesstein"]Ik mis alleen een verwijzing naar alternatieven voor hen die niet steeds meer euro's willen uitgeven aan een steeds beperkter wordend systeem. Zoals Linux, maar ook "vergeet Vista, blijf bij 98 of XP"…[/quote:bd33046370]

  Mee eens. Ubuntu is nu heel gebruiksvriendelijk hoor!
 • Nogal vergezocht. Een artikel over van XP naar Vista, wat heeft dat met Linux van doen. Jeetje.

  Dat we ook kritisch naar kosten e.d. kijken en functionaliteit bewijzen denk ik de 2 artikelen over OEM software en licenties in het huidige nummer ook.

  Maar om nou overal Linux met de veren bij te slepen, geloof niet dat dat nuttig is.

  groetjes Ed
 • [quote:8050fb36a6="Edmond Varwijk"]Nogal vergezocht. Een artikel over van XP naar Vista, wat heeft dat met Linux van doen. Jeetje.

  Dat we ook kritisch naar kosten e.d. kijken en functionaliteit bewijzen denk ik de 2 artikelen over OEM software en licenties in het huidige nummer ook.

  Maar om nou overal Linux met de veren bij te slepen, geloof niet dat dat nuttig is.

  groetjes Ed[/quote:8050fb36a6]

  Nee ik vind dat er best wel weer eens een artikel over linux mag verschijnen. Oké er komt een nieuwe Windows uit, maar er zijn al weet ik niet hoeveel soorten linux er in die tijd uitgekomen. Het laatste artikel over linux is ongeveer een jaar geleden! En trouwens linux word er helemaal niet overal bijgesleept het word juist achter gelaten! Door dit soort artikelen stappen mensen i.d.d sneller over naar vista dan naar xp met ubunu/suse. En is zowat elke maand een artikel over windows en dan zeggen dat linux overal bij word gesleept!
 • Ik zeg niet dat het *overal* bij wordt gesleept, ik zeg dat het hier er bij gesleept wordt. Dit is een Vista artikel. Dat gaat dus over Vista en niet over Linux, noch over laserprinters, het voordeel van waterkoeling op een Zundapp CS50.

  groetjes Edmond
 • Oké sorry. :oops:
 • Bij het lezen van dit artikel kwam bij mij de vraag op of dit allemaal legaal is voor iemand met een Windows XP licentie. Je zou verwachten dat men allerlei bestanden uit een Vista installatie heeft geplukt en dat deze verspreid worden.

  U schrijft wel
  [quote:b9bed7413c]… In het volgende scherm leest u de gebruikersvoorwaarden door en kiest u voor [i:b9bed7413c]I accept [/i:b9bed7413c]… als u accoord gaat …[/quote:b9bed7413c]
  maar dat zijn vast de licentievoorwaarden van het [i:b9bed7413c]Vista Transformation Pack[/i:b9bed7413c].

  Graag zou ik hier wat meer over te weten komen voordat ik het ga uit proberen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.