Vraag & Antwoord

Trashcan

Januari 2008: Hardware

Anoniem
KC Boutiette
4 antwoorden
  • Vond u het leuke of interessante onderwerpen die we in dit nummer behandelden?
  • Er staat een vervelende fout in het artikel over de iPod Touch. De iPhone beschikt wel over Wifi, maar niet over UMTS. De juiste versie is hier te lezen.
  • Erg interessant artikel over de Iiyama C1900WTV. Ben nl. op zoek naar een TFT monitor/TV voor op mijn nogal kleine studentenkamer. Ik zoek dus een monitor waar ik zowel een beetje op kan gamen, computerwerk kan doen als TV kan kijken. De enige andere serieuze kandidaat hiervoor die ik gevonden heb is de Samsung 2032MW. Hebben jullie hier ook een review van? Ik kan er op de site van computer totaal niets over vinden, ook de review over de C1900WTV kan ik niet terug vinden, of komen die pas de online als het volgende blad uit is?
    Als jullie nog een suggestie hebben voor andere schermen die computermonitor en TV combineren ben ik ook geinteresseerd. Als ik maar niet mn computer aan moet hebben om TV te kunnen kijken.
  • Ik heb deze vraag van de Redactie ook via de E-mail ontvangen, ik verwacht dat je daar na het weekend wel antwoord op krijgt :)

    Ik heb de Samsung 2032MW niet getest, staat ook niet op de planning helaas.

    Vind je de C1900WTV niks voor wat je wilt? of anders een van de USB tv tuners samen met een 19"/20" breedbeeld tft naar keuze?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.