Vraag & Antwoord

Trashcan

Juni 2008: Workshop: Veilig en anoniem downloaden

Anoniem
None
7 antwoorden
 • Blijf uit handen van Brein

  Downloaden komt steeds meer onder vuur te liggen. De overheid overweegt om de wetten aan te passen om het downloaden te kunnen verbieden. Ook de belangenbehartiger van de entertainmentindustrie, Brein, haalt de ene na de andere downloadwebsite uit de lucht. Door slim te downloaden blijft u aan de veilige kant van de wet en houdt u ongewenste pottenkijkers buiten de deur.
 • Een interessante start van dit onderwerp. MAAR HOE DOWNLOAD JE SLIM?
 • Mss een tip voor de redactie : zou het mogelijk zijn om bij dit soort artikels ook de Belgische lezers niet te vergeten…..of mag ik in de rechtbank zeggen "in Comp Tot! stond dat ik wel mag downloaden want in Nederland mag dat ook :lol: )
  Geert
 • Ik heb een soortgelijke videosite als youtube gevonden. Deze is japans: www.youku.com. Aangezien zulke sites altijd gratis blijven.
  Ik heb een tutorial gemaakt van hoe je snel van Youku kunt downloaden:

  Tutorial Video Downloaden
 • Hoe dat zou kunnen?
  Bijvoorbeeld:
  Neem een payserver voor usenet, dan wel binnen dan wel buiten je eigen land, en kies er 1 met SSL Encrypte, zoals eweka en giganews.
  Maak daarnaast gebruik van een proxy server terwijl je download (want sommige sites zoals FTN2Day weren open proxy servers).
  Download alleen films en muziek, dat is nog legaal, zolang je het niet deelt, zoals via P2P/Bittorent.
  Instaleer daarnaast een programma als peerguardian dat IP adressen weert van de overheid, scholen en andere instanties, voor meer informatie wijs ik je door naar wikipedia.
  (Wilde een keer naar die site mannenrijdenbeter.nl van de reclames op de bussen, werd gewoon keihard geweerd :P)
 • @ Due

  Fatastische tip! Eh….. als je tenminste Japans kunt lezen.
 • Youtube etc. zijn niet illegaal, de filmpjes zijn ook zo in flv formaat de downloaden met verscheidene youtube rippers.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.