Vraag & Antwoord

Trashcan

Juni 2008: Test: 13 veelzijdige mediaschijven

Anoniem
None
4 antwoorden
 • De brug tussen uw computer en televisie

  Harde schijven met multimediamogelijkheden zorgen ervoor dat u op eenvoudige wijze films die u op uw computer hebt staan, in alle comfort bekijkt op uw televisie. Het overzetten van een dvd of DivX-film is zo gebeurd en de schijf is direct aan te sluiten op uw televisie. We legden dertien exemplaren op de testbank.
 • Ik mis 2 dingen in deze test:
  - Hoeveelheid geluid die ze produceren. Niets is storender als je tijdens een stille scene in een film een ratelend geluid hoort van een harde schijf.
  - Jammer dat er niet iets dieper op het muziekgedeelte is ingegaan. Is een mediaspeler bijvoorbeeld voorzien van een audiospeler? Welke functies (shuffle, repeat, programmeerbaar, ratings)
 • Helaas dat het artikel niet erg diep ingaat op software en dergelijke. Een aantal screenshots had wel leuk geleken en zeker wat toegevoegd hebben.

  Ik vind het goed dat ze voor deze apparaten een vergelijking/test maken alleen geeft het artikel veel te weinig informatie, screenshots, foto's en achtergrondinformatie over Mediacenters. Nu is het vooral een opsomming in een tabelletje.
 • Helemaal mee eens. Ik wil graag een dergelijk apparaat aansluiten op mij Hifi set, maar kwaliteit, mogelijkheden en bedieningsgemak zijn wel belangrijk natuurlijk. Leuk al die plaatsjes van de voor- en achterkanten van die apparaten, maar hoe ziet het er op scherm uit als je een film wil afspelen of muziek?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.