Vraag & Antwoord

Trashcan

Juni 2008: Eerste hulp bij malware-infecties

Anoniem
None
4 antwoorden
  • Help! Mijn pc is besmet!

    Ook een beschermde pc kan besmet raken met malware. Eén muisklik op een verkeerde link kan resulteren in een supertrage pc, een ongewenste zoekbalk in de browser of pop-ups die u ineens om de oren vliegen. Geen paniek: de meeste malware is er niet op uit uw data te vernietigen. Het is wel zaak deze ongewenste software zo snel mogelijk weer kwijt te raken. We laten u zien hoe u te werk moet gaan. Is uw pc eenmaal schoon, dan is het zaak om dat zo te houden! We doen u een aantal tips aan de hand waarmee u ongenode gasten de toegang tot uw computer ontzegt en voorkomt dat u in de toekomst besmet raakt.
  • www.hitmanpro.nl, installeren, instellen, controleren op update's, starten, koffie drinken… tv kijken en na 2 uur is je pc schoon (met een 120GBHD).
    Bij mij duurt dit helaas 17 uur door 4T :lol:
  • Was ook altijd een tevreden gebruiker van Hitmanpro, maar ik verbaas mij er over dat ondanks de verdere ontwikkelingen in anti vuiligheid programma's, Hitmanpro al sinds januari 2007 geen vernieuwingen meer heeft ondergaan. Dat geeft toch te denken over de actualiteit en de accuratesse van het programma. In ieder geval gebruik ik het niet meer.
  • Hitmanpro installeert een gigantische hoeveelheid software, die elkaar in de weg zit en tegenwerkt. Verder heb je geen flauw benul, wat het programma allemaal wel en niet doet.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.