Vraag & Antwoord

Trashcan

September 2008: E-mail back-uppen

Anoniem
None
8 antwoorden
 • Een Gmail-account is handig als mailaccount voor ‘erbij’. Via een trucje kunt u andere mailaccounts uitlezen via Gmail en op deze manier uw mail ‘back-uppen’.
 • Via de opgegeven link "http://ct.link.idg.nl/gmailback" probeer ik meer informatie (stappenplan) te vinden over het overhevelen van mail die niet meer op de server maar nog wel op mijn computer staat.
  De link verwijst echter naar de homepage van CT. Waar kan ik wel de informatie vinden?
 • Ik heb een gmail account aangemaakt en geprobeerd mijn @home email account te laten ophalen door gmail. Maar bij het opgeven van het account krijg ik "Er kan geen verbinding worden gemaakt met mail.home.nl." Wat doe ik fout?
 • [i:cd8318e7f0]Ik heb een gmail account aangemaakt en geprobeerd mijn @home email account te laten ophalen door gmail. Maar bij het opgeven van het account krijg ik "Er kan geen verbinding worden gemaakt met mail.home.nl." Wat doe ik fout?[/i:cd8318e7f0]"

  Probeer het eens met pop3.home.nl ipv mail.home.nl
 • http://www.computertotaal.nl/web/Artikelpaginas/Cursus-artikel/Gmail-Mail-importeren-via-IMAP.htm
 • http://www.computertotaal.nl/web/Artikelpaginas/Cursus-artikel/Gmail-Mail-importeren-via-IMAP.htm
 • [quote:794551331a="andre@home"]http://www.computertotaal.nl/web/Artikelpaginas/Cursus-artikel/Gmail-Mail-importeren-via-IMAP.htm[/quote:794551331a]
  Bedankt!
 • Ik was al enige tijd op zoek naar een mogelijkheid om berichten vanuit Outlook (Office 2007) op een partitie met Vista te verplaatsen / kopiëren naar Outlook Express op een partitie met XP.
  Heb een Gmail-account aangemaakt welke ik nu in beide programma's kan benaderen. Ik kan nu naar believen berichten uitwisselen. Zelfs de contactpersonen uit Outlook staan nu in mijn adresboek van Outlook Express. Ook staan nu oude berichten via Gmail ter beschikking.
  Een geweldige oplossing, waarvoor mijn dank.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.