Vraag & Antwoord

Trashcan

Januari 2009: Vooruitblik Windows 7

Anoniem
Japie III
12 antwoorden
 • Microsoft werkt momenteel hard aan Windows 7, dat ons de tekortkomingen van Windows Vista snel moet doen vergeten. Wat staat ons allemaal te wachten? Hoog tijd voor een blik in de toekomst.
 • De beta bevalt hier super, deze uitgave lijkt een topper te worden.
  Voor een beta loopt het als een trein op:

  Intel Core 2 Quad 9300
  2x 2GB 1333 mhz Patriot
  Asus P5Q3 deluxe
  Sapphire PCI-e X1950 pro ultimate
  Samsung 2 x 1GB Raid 0
  XF i Titanium
  Antec 650 W

  Windows seven beta is retesnel & al heel stabiel, gewoonweg een lekker OS om mee te werken, als ze zo voortdoen is VISTA geen toekomst meer beschoren.

  Keep on working on that, Microsoft.
 • Tis ook wel een standaard pc die je daar hebt :o

  Heb er de hele week mee gespeeld en wel problemen tegengekomen tot en met blue screens, maar ook goede dingen gezien. Alleen maar holadijee is het echter niet.

  Bovendien beschadigt de beta MP3-bestanden. Dus pas daar mee op.

  groetjes Edmond
 • Overigens voor de duidelijkheid, dat artikel baseert op een iets eerdere beta dan die welke nu over het internet raast. Functioneel maakt het niet zoveel behalve dat bepaalde zaken die in de besproken beta disabled waren, nu enabled zijn.

  groetjes Edmond
 • Dat van die beschadigen van MP3-bestanden had ik onlangs al gelezen op tweakers.
  Overigens is de publieke Bèta nog niet beschikbaar. Volgens de Telegraaf komt deze pas beschikbaar na de test van 5 januari 2009.
 • Sowieso moet je eigenlijk wachten op de eerste officiële versie, zoals de publieke Bèta. Als je een pre-bèta (of hoe dat ook heet) test, dan zit het er dik in dat het niet goed werkt. Microsoft moet bij de publieke Bèta er voor zorgen dat hij zo goed mogelijk is, en niet allemaal fouten geeft, zoals het mp3 beschadigen of blauwe schermen.

  Weet trouwens iemand al iets van een releasedatum?

  Gr rc
 • Heb hem sinds vorige week draaien, draait echt super. Meeste zaken die onder Vista draaien werken wel, al geven sommige programma's wel problemen. Zo ben ik wel even bezig geweest goede CD/DVD emulator aan de praat te krijgen, Deamon tools werkte niet. Creative software werkt ook niet, maar met wat trucs zijn wel de drivers te installeren.

  Al met al lijkt het systeem wel wat beter te draaien dan vista. Mijn specs:

  AMD 3800+ X2 met 3GB geheugen en een Readon 4850 met 512MB geheugen.
 • Hij wordt ergens verwacht in Januarie, ben heel benieuwt…. :P
 • Nou, we mogen het bekend maken… Tot vannacht half 4 gebonden aan een NDA. Maar rond het weekeinde kan iedereen Windows 7 beta 1 downloaden. Hij komt dan publiek beschikbaar, zowel de 32 als 64 bit versie.

  Ben je in bezit van MSDN of Technet (2 abonnementen van Microsoft) dan is de iso nu te downloaden. Installatiesleutels zijn daar ook op de bekende manier beschikbaar.

  Consumenten moeten wachten tot zaterdag. Vrijdag, Amerikaanse tijd, zal men de beta online beschikbaar maken. Dat zal zaterdagochtend in Nederland zijn. Let wel, ze laten maximaal 2,5 miljoen downloads toe. Dus zelfs als je nu nog niet ermee aan de slag wilt, maar denkt later wel, dan zou ik em dan toch maar binnenhengelen en een installatiesleutel regelen.

  [quote:2a96f46d8d]Windows 7 News
  Today, Steve Ballmer announced the availability of Windows 7 Beta to MSDN and TechNet subscribers, with the broad public consumer beta coming on Friday, January 9. "The team is very proud of this release and believes it is the result of really listening to people, we hope you reach a similar conclusion."

  Information on Downloading and Installing Windows 7 Beta

  "On January 9th, the Windows 7 Beta will be available for Windows enthusiasts to download via the Windows 7 page on Windows.com. The Windows 7 Beta is going to be available download-only (we’re not sending out physical media) and available for a limited time to the first 2.5 million people who download the beta."[/quote:2a96f46d8d]

  Let wel. dit is dus de beta waarvan we al sinds enkele dagen een review online aan het publiceren zijn. Deel 1 vind je hier.
 • Mooi, dat is goed te weten. Ofschoon ik ook aan de publieke bèta testversie heb meegedaan van Vista, herinner ik me niet meer hoe dat aanvragen in zijn werk ging. Wel zie ik terugkijkend in mijn email applicatie een email van Microsoft 6 juni 2006, met daarin de Vista bèta 2 download hyperlinks en een Productcode. Ook meen ik me te herinneren dat de bèta DVD's verspreid werden via sommige computerbladen. Maar ook dan was de aanvraag van een Productcode bij Microsoft vereist.
 • Heb ik weer hoor….:

  [code:1:fcc82cf3de]Thanks for your interest in the Windows 7 Beta. The volume has been phenomenal – we’re in the process of adding more servers to handle the demand. We’re sorry for the delay and we’ll re-post the Beta as soon as we can ensure a quality download experience.

  [/code:1:fcc82cf3de]

  Hopen dat ie het straks wel doet…
 • Op GoT staat een topic met instructies hoe een Windows 7 productsleutel aan te vragen [Windows 7] Ervaringen en discussies - Deel 2 In de ochtend na tig keer op F5 te hebben gedrukt lukte het me niet om een productsleutel te verkrijgen. Dat lukte pas zojuist. Ik heb 'm in de al geïnstalleerde bèta ingevoerd. Ik heb 'm met succes kunnen activeren

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.