Vraag & Antwoord

Trashcan

Februari 2009: Fotoprinters

Anoniem
None
8 antwoorden
 • Voor hoogwaardige afdrukken is een ‘echte’ fotoprinter natuurlijk een must, maar dankzij technische ontwikkelingen wordt het verschil met standaard inkjets steeds kleiner. Wat is nu beter: zelf afdrukken of dit uitbesteden aan een afdrukcentrale? Wij hebben het getest met de drie beste A4 fotoprinters van dit moment.
 • De Epson bij de foto in deze printertest is geen PX700W, maar een PX800W.

  Maar 1 cijfertje verschil, maar de PX800W is wel 120 euro duurder. Hij heeft een 20 cm breed touchscreen zoals te zien is op de foto, en een fax aan boord.

  Dat ontbeert de PX700W.

  Adviesprijs van de PX700W is dus 229.

  Het viel me gelijk op omdat ikzelf een poosje geleden interesse had in de PX800W.
  Heb mijn schoonzus pas een PX700W gegeven voor haar bruiloft.
 • Klopt Epson had alleen die in de demopool. Hij beschikt echter over dezelfde printengine als de PX700W dus de printprestaties zijn gelijk. In de beoordeling hebben we de specs en prijs van de PX700W aangehouden.
 • Raar dat men dat niet even vermeldt. Nu bestellen mensen misschien wel deze printer en dan denken ze het model op de foto te krijgen terwijl dat niet zo is.
  De printengines zijn inderdaad wel hetzelfde.
 • Een melding was handig geweest, eens.
  Bestellen naar aanleiding van een afbeelding lijkt me sterk. Het gaat om wat de printer kan en hoe hij dat doet. Daar is geen verwarring lijkt me.
 • Een printer voor een bruiloft: dat heeft m.i. een beperkte levensduur?
 • Dat valt wel mee volgens mij… Ligt eraan hoeveel je hem gebruikt. En waarom zou voor een trouwerij cadeau's geven die 30 jaar meegaan trouwens? Ik had graag dergelijke printer gehad voor m'n bruiloft in elk geval.
 • Bij deze test is een vergelijking gemaakt met afdrukcentrales. Er bestaat al langere tijd ook een andere mogelijkheid, nl. foto's laten afdrukken middels afdrukconsoles die in diverse winkels te vinden zijn. Mijns inziens een gemiste kans want het ging in deze test om welke werkwijze (fotoprinter of afdrukcentrale) het beste afdrukresultaat geeft. En dan hoort zo'n afdrukconsole m.i. ook in deze test meegenomen te worden.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.