Vraag & Antwoord

Trashcan

April 2009: Workshop: Wakoopa

Anoniem
Urlar
3 antwoorden
  • Het aanbod van handige programma's is overweldigend. Hoe ontdekt u welke applicaties er allemaal zijn, wie ze gebruiken en vooral: of u er zelf ook wat aan hebt? Wakoopa is een revolutionaire nieuwe manier om software te ontdekken.
  • Ik vind dat jullie in het artikel over wakoopa een beetje voorbij gaan aan de vraag wat er allemaal gebeurd met de informatie die je zomaar "weggeeft". In wezen geef je een bedrijf toestemming om al computer activiteit te bespioneren. In mijn ogen is het spyware met een flashy website. Er is al ophef wanneer Safari automatisch aangevinkt staat bij een nieuwe installatie van itunes maar nu gaat iedereen opeens vrijwillig spyware installeren… Als het programma gebundeld was met realplayer zouden we er niet over uitgepraat raken maar van het artikel krijg ik een beetje een teletubbie vibe, Ohoh, allemaal happy en leuk. Heeft dat iets te maken met een gemeenschappelijke eigenaar? Ik mis een beetje een critische noot.

    Het programma is ook al eens in een topic voorbij gekomen;
    http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=195664
  • Ik ben het wel met je eens. Bij mij komt ie er in elk geval niet in. Wil het niet direct als spyware aanmerken, dat is het namelijk volgens mij niet, maar het netto effect van Wakoopa komt er wel dicht bij in te buurt, te dicht naar mijn mening.

    groetjes Edmond

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.