Vraag & Antwoord

Trashcan

September 2009: Coverartikel: 15 HD-mediaspelers

Anoniem
Jeroen de Jager
6 antwoorden
 • Mediaspelers vormen de schakel tussen uw computer en uw televisie. Deze kleine afspeelkastjes worden meestal via het netwerk gevoed met films, muziek en foto's. Wij hebben 15 modellen met HD-ondersteuning getest. Deze bieden de volledige HD-opties, zodat u écht kunt genieten van de High Definition-mogelijkheden van uw televisie.
 • Bedankt voor het artikel. Ik mis alleen de Conceptronic CFULLHDMA(i) in de test, voluit de Conceptronic Grab'n'Go Gigabit Full HD Media Player. Dit is een heel erg populaire Nederlandse media player waar continue nieuwe firmwareupdates voor uitkomen. Zelf gebruik ik de CFULLHDMAi naar tevredenheid, mijn broer heeft de iets oudere CFULLHDMA en is er ook erg tevreden over.

  Nota bene staat er in het zelfde nummer op de gadgetspagina voorin hetzelfde model maar dan van een ander merk namelijk Yormedia. Deze hebben het ontwerp uit dezelfde fabriek gekocht waar eerder de metalen CFULLHDMA is gemaakt van Conceptronic maar hebben er nu dan een plastic behuizing omheen gemaakt.
 • Jammer dat de Asus O!Play niet meegenomen is in de vergelijking. Voor 89,- een prima mediaspeler met HDMI die 1080p afspeelt. Was zeker hoog geeindigd in de beoordeling.
 • Wat ik vooral mis in het artikel, is de kwaliteit van video en audio. Als een speler iets afspeelt, zal er toch ook kwaliteitsverschil zijn in de getoonde videobeelden e.d.? Of is alles van super kwaliteit?
 • Deze test was voor mij precies op het juiste moment.

  Mijn voorkeur lag bij de eminent, maar na wat wikken en wegen heb ik de AC ryan playerHD gekocht, met 1.5Tb harde schijf.
  Het apparaat werkt ok. Interface en handleiding zijn wat simpel, maar er valt goed mee te leven.

  De speler via een router aangesloten. Ik krijg het alleen niet voor elkaar om de schijf zichtbaar te maken in "deze computer".
  Iemand suggesties?
 • [quote:233ead7175="uiterlix"]Jammer dat de Asus O!Play niet meegenomen is in de vergelijking. Voor 89,- een prima mediaspeler met HDMI die 1080p afspeelt. Was zeker hoog geeindigd in de beoordeling.[/quote:233ead7175]

  Natuurlijk hadden we hem graag meegenomen. Meerdere malen om gevraagd zelfs maar Asus NL had ze ten tijde van de test nog niet.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.