Vraag & Antwoord

Trashcan

Oktober/November 2009: Coverartikel 77 Tips voor Windows 7

Anoniem
pa3akf
3 antwoorden
 • Nog heel even en dan is het zover: Windows 7, de opvolger van Windows Vista, is eindelijk beschikbaar. Zoals u van Computer!Totaal gewend bent, gaan wij altijd nét een klein beetje verder dan andere bladen. Ook nu. We hebben de beste tips voor Windows 7 verzameld, zodat u direct met het nieuwe besturingssysteem aan de slag kunt gaan. En niet zomaar een handjevol tips: we hebben niet minder dan 77 stuks voor u op een rij gezet!
 • [quote:ea2d98c17c="Redactie Computer!Totaal"]Nog heel even en dan is het zover: Windows 7, de opvolger van Windows Vista, is eindelijk beschikbaar. Zoals u van Computer!Totaal gewend bent, gaan wij altijd nét een klein beetje verder dan andere bladen. Ook nu. We hebben de beste tips voor Windows 7 verzameld, zodat u direct met het nieuwe besturingssysteem aan de slag kunt gaan. En niet zomaar een handjevol tips: we hebben niet minder dan 77 stuks voor u op een rij gezet![/quote:ea2d98c17c]

  Een heel nuttig artikel hoewel niet alle tips werken als je Aero hebt uitgeschakeld, wat ik standaard doe omdat ik geen behoefte heb aan prestaties drukkende grafische toertjes. Ik heb nu inmiddels vier weken ervaring op een PC met 2 GB werkgeheugen en Win 7 RC build 7100 die er bij mij nu uitziet als een kale Windows XP Pro maar die wel veel beter presteert.
  Dat leidt mij tot een vraag. Als ik over een tijdje een Windows 7 familypack aan zou schaffen (de goedkoopste manier om de drie PC's hier in huis te upgraden van XP naar Win 7 Home Premium) moet ik dan op deze PC (de release candidate installeerde ongevraagd de Win 7 Ultimate versie) alles weer opnieuw installeren en instellen of kan ik na aankoop een productcode invoeren waarna mijn PC in een upgrade Home Premium verandert.
  Natuurlijk heb ik voor de installatie van Win 7 een schijfimage gemaakt met Norton Ghost zodat ik in 30 minuten tijd weer terug kan naar XP Pro maar ik zou Win 7 Home Premium liever wat minder tijdrovend installeren.
  Ik ben benieuwd naar uw reactie.

  Karel
 • Bij mij weten is de rc versie niet te updaten met de rtm versie. Wat dus vers installeren zou betekenen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.