Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Trashcan

Zakenpartner gezocht. Dutch Yacht Society.

The Dragon
1 antwoord
 • Beste Webdesigner/ ICT’er,

  Voor een ambitieus project zijn wij namens een pleziervaart sociëteit op zoek naar een jonge, gedreven zakenpartner die technisch tot alles toe in staat is.

  Het door ons te ontwerpen project omvat een aantal websites met elk een eigen thema en doelstelling, gericht op de internationale pleziervaart in het hoogste segment. Deze websites bestaan onder andere uit een aantal portals ter bevordering van informatie en prospects uitwisselingen tussen ons en landen in het Middellandse zeegebied. De portals die als eerste moeten worden ontworpen zijn die voor Nederland, Griekenland en een Europese portal. Tevens moet er een basispakket worden ontworpen voor een franchise voor Belgie, Duitsland en t.z.t. overige geïnteresseerde landen.

  De websites omvatten een aantal internetdiensten, maar faciliteren in samenwerking met een aantal bedrijven ook fysieke diensten.

  Een aantal van de thema’s en functionaliteiten waar wij ons voornamelijk op richten zijn:

  Bemiddeling Internationale charters
  Bemiddeling Internationale jachtmakelaardij
  Prospects uitwisseling
  Informatie uitwisseling
  Advertenteren
  Oriëntatie mogelijkheden voor kopers en charters
  Vacatures
  Detachering

  Daarnaast bestaan de fysieke diensten van derden uit:

  Luxe woon en slaapcomfort
  Virtuele rondleidingen
  Yacht services
  Transport

  In dit project wordt jij verantwoordelijke voor alle ict werkzaamheden binnen het bedrijf. Wil jij met ons meedenken over het realiseren van een nieuwe internationale standaard voor deze unieke branche?

  Kijk voor een impressie bij onze partners op www.yachtsgreece.com, www.edmistoncompany.com en www.fraseyachts.com.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.