Vraag & Antwoord

Trashcan

Wie heeft er ervaring met Registry Reviver?

Anoniem
gerben
4 antwoorden
 • Hallo,
  Ik wil het register van mijn computer opschonen en repareren. Nu zijn er zoveel veel verschillende programma’s te vinden, nu las ik een beoordeling over registry revivier (Registry Reviver review). Daar komt het product goed uit de verf. Gebruikt iemand al dit product? Zijn jullie tevreden?
  Bedankt,
  Mark
 • Gerede kans dat die review geschreven is door de maker van de software. Zie je wel vaker bij dit soort troep. Probeer maar eens achter de eigenaar van het domein te komen, het lukt mij niet, ik strand hier:

  https://www.domainsbyproxy.com/Default.aspx

  Registry cleaners zijn geheel overbodig en zelfs gevaarlijk voor de gezondheid van je windows installatie. Het verwijderen van een paar honderd regels uit vele miljoenen heeft geen waarneembare invloed op de prestatie van je systeem. Verder is meestal totaal onduidelijk wat, waarom wordt verwijderd. Vaak merk je pas veel later dat een bepaald onderdeel van windows niet meer werkt. Heb je dan geen (oude?) backup, dan zit je in de bekende creek…

  Edit: kreeg net het idee eens op cnet te kijken. Lees het commentaar.
  http://download.cnet.com/Registry-Reviver/3000-2094_4-10973747.html

  En nu we toch aan het twijfelen zijn: wat is jouw relatie met de producent? Is dit een eerlijke vraag of is dit spam voor rogue software? Een eerste post met een link naar een twijfelachtig programma?
 • Uitgebreid beantwoord, maar achteraf denk ik dat dit spam is voor rogueware. Any thoughts?
 • Voor mij heeft hij de schijn inderdaad ook tegen. En dat dit zijn eerste post is helpt daar ook niet echt bij.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.