Vraag & Antwoord

Trashcan

Gezocht: Visual Studio programmeur Sequel Server specialist

Anoniem
andre@home
4 antwoorden
 • [b:6fd9afb812]4orange is op zoek naar een enthousiaste IT’er die (verder) opgeleid wil worden tot Visual Studio programmeur en Sequel Server specialist.[/b:6fd9afb812]

  [b:6fd9afb812]Wie zijn wij?[/b:6fd9afb812]

  4orange bouwt de infrastructuur om marketing kanalen te managen en klanten en prospects daarin te sturen. 4orange is daarin zoveel mogelijk onafhankelijk. We hebben zelf platforms ontwikkeld voor marketing informatie, campagnemanagement en tracking van web kanalen maar werken ook met toepassingen van anderen zoals Alterian en Microsoft CRM. Deze bieden we in de meest gangbare IT omgevingen aan zoals Microsoft Server en de databases Sequel Server en Oracle.

  Eigen producten worden ontwikkeld in .NET Microsoft ontwikkeltools waarbij gebruik wordt gemaakt van Microsoft Sequel Server als database backend.

  Onze allround kennis van de slagaderen en de zenuwen van marketing is te zien in ons werk voor grotere Nederlandse bedrijven maar ook grotere internationale spelers als Acer, Apple en Dell.

  [b:6fd9afb812]Wie ben jij?[/b:6fd9afb812]

  Je hebt een achtergrond in software ontwikkeling. Je hebt gewerkt met Windows .net toepassingen en kent Vb of C#. Hoe ver je daarin bent, is nog niet zo belangrijk. Je hebt wel door dat het maken van software toepassingen je passie is. Je bent enthousiast en houdt van uitdagingen. Je wil steeds meer leren, van anderen, van projecten, maar ook door zelf zaken uit te zoeken. Je wil anderen verbazen met je kunnen.

  Een relevante Microsoft Certificering is een pré, maar is niet noodzakelijk

  [b:6fd9afb812]Wat bieden wij?[/b:6fd9afb812]

  Een creatieve, inspirerende werkomgeving. In een team bouw je toepassingen voor klanten die veeleisend zijn, maar ook zitten te wachten op jouw inbreng.

  • Goede salariëring ( afhankelijk van kennis en ervaring )

  • Reiskostenvergoeding

  • Laptop

  • Pensioenregeling

  • 25 vakantiedagen

  • Winstdeling

  Interesse? Stuur je CV naar [email]mariska.paimo@4orange.nl[/email]


  Voor meer info, kijk op www.4orange.nl
 • [quote:2e0d233886="4Orange"]Meer info: klik hier of kijk op www.4orange.nl [/quote:2e0d233886]De 1e link werkt niet…… huh….specialist waarin ook al weer…….. :oops:

  [quote:2e0d233886]Uh oh, bitly couldn't find a link for the bitly URL you clicked.

  Most bitly URLs are 4-6 characters, and only include letters and numbers (and are case sensitive).[/quote:2e0d233886]
 • [quote:c4cd9363db="andre@home"][quote:c4cd9363db="4Orange"]Meer info: klik hier of kijk op www.4orange.nl [/quote:c4cd9363db]De 1e link werkt niet…… huh….specialist waarin ook al weer…….. :oops:

  [quote:c4cd9363db]Uh oh, bitly couldn't find a link for the bitly URL you clicked.

  Most bitly URLs are 4-6 characters, and only include letters and numbers (and are case sensitive).[/quote:c4cd9363db][/quote:c4cd9363db]  daarom zoeken we nog een expert :wink:
 • Zijn jullie op zoek naar een manusje van alles, of hebben jullie een opdracht en willen jullie daar iemand voor inhuren.

  Ik werk bij een bedrijf, dan maatwerk oplossingen maakt in c#, mssql server. Een bedrijf inhuren lijkt duurder, maar op de lange termijn is het vaak goedkoper dan iemand die wat bij elkaar knutselt. Ik kan je altijd de contactgegevens geven, dan kan je zelf nog even kijken :)

  Ik ben dus al voorzien van een baan :)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.