Vraag & Antwoord

Trashcan

Buurtlinux... wat is dat?

Anoniem
gerben
1 antwoord
 • Hallo beste Linux-enthousiastelingen!

  Ik wil jullie graag op de hoogte brengen van een nieuw initiatief genaamd Buurtlinux (zie www.buurtlinux.nl). Het doel van deze website is om het gebruik van Linux (van om het even welke Linux-distributie) te bevorderen onder de 'gewone' computer-gebruikers. Onder 'gewone' gebruikers versta ik dan gebruikers die het installeren van een besturingssysteem en het oplossen van computerproblemen graag overlaat aan hun handige neefje (of nichtje). Mensen met een Terminalfobie dus.

  Deze gebruikers zullen niet snel overstappen van hun standaard geïnstalleerde Windows (of OSX) naar Linux. Maar wellicht met het juiste handige neefje in de buurt wel! Dus een ieder van jullie, die zijn hand niet omdraait voor het installeren van bijvoorbeeld Ubuntu en het helpen van andere gebruikers met problemen, nodig ik uit zich aan te melden bij Buurtlinux.

  Als je je hebt aangemeld kunnen andere mensen je flaggetje vinden op een Google Map met daarbij een manier om met je in contact te komen (emailadressen worden onherkenbaar gemaakt voor spam-bots). Je kunt natuurlijk per keer dat iemand contact met je opneemt bekijken of je tijd hebt of niet. No strings attached.

  Wees welkom op www.buurtlinux.nl en spread the word!

  Vriendelijke groet,
  Ruud Beukema
  [i:4502ec8407]Initiatiefnemer Buurtlinux[/i:4502ec8407]

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.