Vraag & Antwoord

Trashcan

Followers krijgen, bezoekers krijgen.

Anoniem
None
2 antwoorden
 • Hallo, ik wil iets vertellen over Tweetadder omdat ik het volgens mij nog niet tegenkomen ben op dit forum en jullie er graag over wil inlichten.

  [b:f67de6fb94]Wat is het?[/b:f67de6fb94]

  Tweetadder is een soort van hulpje om je Twitter accounts te automatiseren en het gemakkelijker te maken om mensen te zoeken waar je echt naar opzoek bent en hierdoor meer volgers kunt genereren, dus dat betekend wanneer je na een tijdje een groot aantal followers hebt je kunt starten met het linken naar jou site of producten.


  [b:f67de6fb94]Hoe werkt het[/b:f67de6fb94]

  Het programma kan geschikte Twitteraars opzoeken en deze vervolgens gaan volgen. Het zoeken kan op meerdere manieren, bijvoorbeeld door middel van een zoekterm of door uit te gaan van iemand met veel volgers. Je geeft dan zijn Twitternaam op en al zijn volgers verschijnen in je lijst. Hier kun je indien gewenst nog een handmatige selectie op uitvoeren of de resultaten (beperkt) filteren.

  Vervolgens voeg je deze lijst toe aan je ‘To Follow List’. Deze lijst kun je met Tweetadder automatisch of handmatig gaan volgen. Tweetadder raadt aan om niet meer dan 200 mensen per dag te gaan volgen. Je kunt anders als spambot gezien worden.

  Doordat je mensen volgt krijgen zij een bericht (bij standaard instellingen) dat iemand hun is gaan volgen. De logische reactie is dat zij vervolgens je account bekijken om te zien of ze je terug willen volgen. Als je Twitteraccount degene aan staat, dan kan deze je terug volgen.

  Besluit iemand je niet terug te volgen dan kun je deze persoon via Tweetadder automatisch weer ontvolgen. Uiteraard moet je een paar dagen tussen het volgen en het ontvolgen laten zitten. Ik heb gekozen voor vijf dagen.

  Het is ook mogelijk automatisch Tweets of Re-Tweets te plaatsen. Ook kun je RSS Feeds instellen om als Tweet te vertonen. Een geautomatiseerde direct message is ook mogelijk, net als een automatische reply. Dit zijn allemaal dingen waar ik lekker van af zou blijven..

  –> [b:f67de6fb94]TWEETADDER[/b:f67de6fb94]

  Veel succes ermee,

  Lasss
 • Review:
  http://seoonabudget.com/2012/04/tweet-adder-review/

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.