Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

logitech desktop itouch + mx700????????

4 antwoorden
  • ik heb nu een muis+toetsenbord combie (de desktop itouch) maar ik ben van plan om binnenkort een mx700 te gaan kopen nou vroeg ik me iets af: kan het problemen opleveren als ik m;n toetsenbord blijf gebruiken (van itouch = draadloos) samen met de mx700 die ook draadloos is (die sluit ik dan aan mbv usb aansluiting ipv ps2) kunnen de ontvangers misschien gek gaan doen omdat ik er 2 gebruik en de itoch eigenlijk een muis mis (ik heb de software niet geinstalleerd staan..)
  • Er is altijd een kans dat de ontvangers toevallig net de zelfde frequenties gebruiken maar dat is meestal met een druk op het knopje van 1 van de ontvangers opgelost. De kans dat dit gebeurt is overigens heel erg klein en ik heb het nog niet van gehoord. Zelf gebruik ik ook een andere muis en heb ik de muis die bij het toetsenbord kwam in de kast liggen. Nooit problemen mee.
  • okee bedankt dan ga ik waarschijnlijk binnekort eff die mx700 halen (wordt gek van die balmuis :p)
  • heb dit zelf ook, en heb er geen problemen mee.. ook een MX700, en ook toevallig een I-touch ramplank... je kan altijd de MX muis, of als je de software even installeerd voor je ramplank, en daar dan instellen op welk kanaal ze verbinding met elkaar moeten maken.. PS: haal die image even uit je Sig.. ongeschreven wet is hier, dat je maar 2 regels tekst er mag hebben staan, en al helemaal geen pics.. dit om het overzichtelijk te houden, en het is ook wat leuker voor modemmers dan...

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.