Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Kabel (chello) aansluiting aan voorkant pc

cdoens
9 antwoorden
 • mijn pc's staan mooi op een beperkte plek, maar af en toe wil il de kabel even omgooien. Heb twee op netwerk, derde is "probeer uit-pc". Is er een adapter of een ander oplossing dat ik de ( moeder vader) aansluiting niet hoef af te haken via halsbrekende toeren
  bedankt…
  …and thansk god it's friday !
 • Sorry hoor, het kan aan mij liggen, maar ik snap geen jota van wat je nou wilt……
 • Ik wel :) hoop ik.
  Ppannevis wil een aansluiting aan de voorzijde van zijn PC, zoals je dat ook wel ziet met een firewire en USB.
  Bijvoorbeeld een netwerkkaart met de aansluiting naar de andere kant op gericht. Je zou dan bijv iets van een console/bracket moeten hebben, die past in de ruimte voor bijv. een cdrom speler. Mogelijk zal hieren enig eigen frobelwerk aan ten grondslag liggen.
  Afgezien van de vraagstelling, vind ik dit ook nog wel een redelijk serieus te overwegen optie. Er zitten mogelijk aardige perspectieven aan.
 • ik wist wel dat een jonge heer van stand, daar iets van af moest weten…al die nieuwerwetse dingen, maar goed ook de aldi pc hebben zo'n ding aan de voorkant dacht ik…en frobelen..dat is niet mijn sterkste kant…mischien een andere jonge vriend ? ( of ouwe rot)
  heb dank
  pp
  :D :D
 • Als ppannevis aan de voorkant van zijn "probeer-uit pc" een usb aansluiting heeft, lijkt de oplossing me voor de hand liggend. Er bestaan namelijk netwerkadapters die je aan kunt sluiten op de usb poort (bijvoorbeeld de Sitecom USB naar Fast Ethernet 10/100Mbps voor rond de 28 euro). Het is dus zaak dat ppannevis zorgt dat hij een usb aansluiting aan de voorkant van zijn pc krijgt (als hij die al niet heeft) en hierop de usb netwerkkaart aansluit. Als ppannevis nog geen usb poort aan de voorkant van zijn pc heeft, is deze in elk geval makkelijk aan te leggen. Ook kun je natuurlijk een usb verlengkabel gebruiken, met daarop de usb netwerkkaart….

  suc6!
 • Waarom koop je niet gewoon een router? Een paar tientjes meer, en je hoeft nooit te klooien met kabeltjes omsteken. Ik heb een hekel aan kabeltjes omsteken, zeker als de systemen ingeschakeld staan. Voor je het weet heb je tijdens dat omsteken een klein spanningspiekje met als gevolg een overleden netwerkkaart.

  Jan de Boer
 • Ik wil je plezier niet bederven ppannevis, maar het is helaas donderdag. :-?
 • mijn weekend begint op donderdag…wel zo fijn ! :lol:
  en mijn rampen pc heeft GEEN usb aansluiting aa n de voorkant

  tsja dat hadden ze nog niet in die tijd :roll:
  't zal wel een router worden….

  Wel heb ik een pci card met kabel en vier usb poorten.
  bovenop de pc geplakt…zou een idee zijn :wink:
 • [quote:ee554535a3="ppannevis"]Wel heb ik een pci card met kabel en vier usb poorten.
  bovenop de pc geplakt…zou een idee zijn :wink:[/quote:ee554535a3]

  :o :o Dat wil ik wel eens zien….. het zal toch niet waar zijn?

  nog eentje hiervoor?

  http://notlikethis.hole.fi/?page=notlikethis&g;=1&l;=0

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.