Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

cdromspeler werkt niet meer

4 antwoorden
  • Hallo, Ik heb een Compaq pressario 1200 laptop. De cdromspeler die er in zit (toshiba) werkt niet meer. In de bios en in windows wordt hij wel herkend, maar als je er een cd in doet krijg je de mededeling dat er niets inzit. Je hoort wel dat de kop heen en weer gaat en de cdrom wordt wel gedraait, maar verder niets. Heeft iemand suggesties wat ik er aan zou kunnen doen? BVD Pieter
  • schoonmaken en testen met een echte cd. helpt het niet dan denki dat ie hem heeft begeven. nieuwe kopen.
  • maar denk je dat een cdromspeler het zomaar van het ene op het andere moment kan begeven. Je hoort hem wel starten, maar dat is maar heel kort.
  • Yep. Bij mij begaf een desktop cdrom het in 10 dage. Laadje ging spontaan open en deed daarna niks meer. Garantie nieuwe. Zelfde merk cdrom die draait nu al 4 jaar. Heb no een scsi teac die doet het zonder probleem al 6 jaar. Wat ik ermee wil zeggen : soms kan je gewoon pech hebben. Als je nog garantie heb dan heb je geluk bij een ongeluk. Bovendien zijn cdrom spelers zulke massa apparaten geworden dat het nakijken door een technicus al meer kost dan een nieuwe. Hte lijkt er soms op dat de duurzaamheid omlaag gaat narmate het massaler wordt.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.