Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

intern geheugen vraagje

4 antwoorden
  • misschien een domme vraag: op de site van alternate, staat bij 512 mb ddrram van Majorr3d tussen haakjes '32x8'. Ik snap niet wat dat betekend. als je 32x8 doet krijg je 256! weten jullie wat dat betekend?
  • Ik zit met dezelfde vraag. Maar ik weet ook niet het verschil bij de geheugenmodules van het merk Corsair. Je hebt "value", "XMS", "Twinx" en "Low Latency". Wat is precies het verschil, behalve dan de prijs. En in welk geval zal je voor welke geheugenmodule moeten kiezen? Ik kijk veel DVD, speel weinig spellen, wat is dan voor mij het beste?
  • [quote:13e29de02c="Hwe"]misschien een domme vraag: op de site van alternate, staat bij 512 mb ddrram van Majorr3d tussen haakjes '32x8'. Ik snap niet wat dat betekend. als je 32x8 doet krijg je 256! weten jullie wat dat betekend?[/quote:13e29de02c]32x8 per kant >256+256=512 :lol:
  • [quote:1dc352953c="MeM"]Ik zit met dezelfde vraag. Maar ik weet ook niet het verschil bij de geheugenmodules van het merk Corsair. Je hebt "value", "XMS", "Twinx" en "Low Latency". Wat is precies het verschil, behalve dan de prijs. En in welk geval zal je voor welke geheugenmodule moeten kiezen? Ik kijk veel DVD, speel weinig spellen, wat is dan voor mij het beste?[/quote:1dc352953c] geen corsair dan iig... :wink: tuurlijk, je mag het van mij wel kopen, daar niet van, maar voor die toepassingen die jij ermee doet kan gewoon Samsung DDr ook wel... verschil? value; handpicked door en door geteste reepjes die 100% zeker op hele strakke timings draaien, dit zijn dan ook de reepjes die in de ogen van corsair de besten zijn. TwinX; specifiek voor dualchannel DDR opstelling, Nforce2 moederborden en P4 borden maken hier gebruik van.. Low latency; imho zelfde als value, kan dus ook zeer strakke timings aan, misschien kan de value beter in dualchannel opstellingen dan de LL :-? maar waarom zulk duur mem kopen, tenzij je OC'ed en het leuk vindt strakke memtimings te proberen en zo meer prestatiewinst te behalen zou ik voor corsair gaan..

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.