Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Fixatieproces mislukt (cd branden)

4 antwoorden
  • Brand al jaren probleemloos cd's en cdrw's met Nero. Sinds ik een nieuwe (dvd)brander heb ik wat problemen met het branden van cd-rw's. Soms lukt het soms krijg ik een foutmelding. Echter sindsdien krijg ik nu bij gewone cd's standaard een foutmelding op het einde dat het fixatieproces mislukt is. De cd op zich is gelukkig wel bruikbaar, maar het is erg vervelend branden zo. Heb inmiddels nero gedeinstalleerd en eea weer opnieuw geinstalleerd en de nieuwste updates (vs.5 !) binnengehaald, maar probleem blijft zich voordoen. Wie weet wat ik hier aan kan doen? Graag jullie hulp, bedankt alvast! :-?
  • - Wissel van CD-R merk - Download indien mogelijk een firmware update voor je brander
  • Had al andere cd's geprobeerd, maar dat was niet de oplossing. Heb zojuist ff naar nieuwe firmware gezocht op tweakers, maar is niks voorhanden van NEC1100. Anderen nog tips of adviezen?
  • [quote:399d1d9cd1="Knobi"]Had al andere cd's geprobeerd, maar dat was niet de oplossing. Heb zojuist ff naar nieuwe firmware gezocht op tweakers, maar is niks voorhanden van NEC1100. Anderen nog tips of adviezen?[/quote:399d1d9cd1] http://www.google.com/search?sourceid=navclient&ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=+firmware+NEC1100

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.