Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

liteon branden dvd met nero

6 antwoorden
  • net een liteon dvd brander gekocht;geinstalleerd en werkend. nu met nero branden: kies de image brander r-rw en doorloop de procedure- er wordt gebrand en de melding van het succesvol voltooien van het brandproces verschijnt ook. en nu het probleempje- ik kan de gebrande cd r niet lezen in het dvd speler en ook niet in de brander. H; is niet toegankelijk-onk=juiste functie- iemand die me uit de brand kan helpen dank en groeten
  • Je hebt het over een image brander...dit is een virtuele dvd/cd-brander die Nero gebruikt om een image aan te maken op je harde schijf. Kies vanuit het menu "recorder" de juiste recorder en dan zal het goed moeten gaan.
  • ok bedankt hoewel de brander is geinstalleerd- ik zie hem in apparaten beheer- kan nero heb blijkbaar niet ontdekken, want ik kan hem niet kiezen. wat nu?
  • Even op de site van nero kijken of jouw brander ondersteund wordt, anders even in de faq lezen hoe je hem toe kan voegen, soms kan dat middels het aanpassen van een ini-file, soms moet je een soort test-cd maken die je met je brander moet draaien, maar zoals gezegd, even op de site van nero kijken.
  • ok bedankt
  • Ik geloof dat vanaf versie 5.5.10.18 van Nero de Liteon LDW-401S ondersteund wordt. Eerdere versies doen het geloof ik niet. Zelf gebruik ik versie 6.0.0.0 en die werkt er perfect mee.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.